Verkoopspecialist (binnendienst) bij COOXS

Ben jij onze nieuwe collega?

Hoogwaardige designproducten. Unieke klanten. Bijzondere projecten. Zomaar een paar aspecten die van jouw nieuwe job als Verkoopspecialist bij COOXS een unieke belevenis maken met iedere dag volop uitdaging en nieuwe kansen. Heb jij een passie voor design die je moeiteloos weet te combineren met jouw verkoopskills? Lees dan snel verder en ontdek deze vacature.

Fulltime

Deze fulltime job is vanuit ons kantoor in Kootwijkerbroek. Soms heb je afspraken ‘buiten de deur’.

Afwisselend

Van het nabellen van potentiële genieters tot adviesgesprekken in onze showroom. Alles komt voorbij.

Geregeld

Een goed loon, pensioenopbouw en leuke collega’s. Dat is gewoon goed geregeld bij COOXS.

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met ons eigen ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. Het is ‘De Droom van COOXS’ om steeds meer klanten, dag in dag uit te laten genieten van het comfort van COOXS. En daarom zoeken wij jou: de verkoopspecialist die iedere klantwens weet om te zetten tot een geweldige COOXS buitenkeuken en de order hiervoor vervolgens binnenhaalt.

De Functie

In de functie van Verkoopspecialist bij COOXS adviseer jij met name particuliere klanten, maar ook zakelijke partners (tuinarchitecten, hoveniers), bij de realisatie van een maatwerk COOXS buitenkeuken. De wensen van de klanten zet je om in een oogverblindend ontwerp met passende offerte. Deze offerte volg je op, je geeft adviezen en werkt naar een order toe. 

Naast het opvolgen van concrete aanvragen ga je ook aan de slag met leads, oftewel de potentiële genieters van een COOXS buitenkeuken. Dit doe je door telefonisch contact op te nemen, je te verdiepen in hun wensen en situatie en met als doel om een afspraak te maken in onze showroom.

Na verkoop neemt de Projectleider het door jou verkochte project over. Jij blijft zijdelings betrokken op het project en bij vragen van de klant ben je beschikbaar. Wanneer jouw advies uiteindelijk omgezet is naar een échte COOXS sluit jij het project af bij een een tevreden klant. 

Toekomst

COOXS groeit flink en daarmee ook Team COOXS. Jij kunt hierdoor ook blijven groeien in jouw rol. Wil je jezelf uiteindelijk toeleggen op het opbouwen van het zakelijke netwerk of jezelf door ontwikkelen in de particuliere sales? Dat alles is bespreekbaar binnen COOXS waarbij ook goede opleidingsmogelijkheden geboden worden.

Functie-eisen

Je werkt en denkt op MBO-/HBO-niveau en je hebt een echte passie voor sales en design. Maar zeker zo belangrijk is jouw persoonlijke drive om iedere dag er het maximale uit te halen. Voor het bedrijf, de klant, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Zie jij een rol als Verkoopspecialist bij COOXS wel voor jou weggelegd? Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van ‘De Droom van COOXS’?

Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken!

bel 0342 751 120
app 06 2318 9240
mail gerard@cooxs.nl

 

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban