SolidWorks-tekenaar/ product-engineer bij COOXS

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een passende, technische uitdaging? Dan hebben wij wellicht de vacature die bij jou past. Wij zoeken een SolidWorks-tekenaar/product-engineer met een passie voor techniek. Als tekenaar bij COOXS werk je projecten uit en werk je aan de ontwikkeling van COOXS door bezig te zijn met nieuwe producten. Lees snel verder en ontdek de details van deze uitdagende job!

Fulltime

Deze fulltime job is flexibel in te vullen. Begin je de dag liever iets eerder? In overleg is er veel mogelijk.

Afwisselend

Van het uittekenen van een project tot het ontwikkelen van een nieuw product of een dag mee op montage: alles komt voorbij.

Geregeld

Een goed loon, pensioenopbouw en leuke collega’s. Dat is gewoon goed geregeld bij COOXS.

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met het door ons ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. COOXS groeit snel en heeft grote ambities voor de toekomst. Daarom zoeken wij jou: de SolidWorks-tekenaar/product ontwikkelaar die actief meebouwt aan het merk COOXS.

Als SolidWorks-tekenaar/product-ontwikkelaar ben je de spil van veel technische processen binnen COOXS. Zo denk je mee bij de voorstellen die verkopers aan klanten doen, werk je projecten na opdracht technisch uit én denk je mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Je hebt een ‘hands-on-mentaliteit’ en bouwt graag op alle vlakken mee aan COOXS. Zo ga je ook regelmatig mee bij de montage van COOXS buitenkeukens door het hele land en help je mee aan de productie in de werkplaats.

Deze functie is dus breed en biedt veel afwisseling. Jij krijgt energie van die afwisseling en ziet het als jouw uitdaging om er iedere dag het maximale uit te halen.

Toekomst

Met de groei van COOXS zal ook jouw functie meegroeien. Volledig bezig zijn met het uitwerken van mooie projecten of liever nieuwe producten ontwikkelen? Je kunt nog alle kanten op. Bij COOXS investeren we ook in je toekomst door middel van opleidingen en cursussen. 

Functie-eisen

Je werkt en denkt op MBO+/HBO-niveau en je hebt passie voor techniek. Bij voorkeur heb je ervaring met SolidWorks. Maar veel belangrijker is jouw persoonlijke drive om er het maximale uit te halen. Voor het bedrijf, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Zie jij een rol als SolidWorks-tekenaar/product-ontwikkelaar bij COOXS wel voor jou weggelegd? Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van ‘De droom van COOXS’?

Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken!

Bel 0342 751 120
App 06 2318 9240
Mail gerard@cooxs.nl