Projectengineer / Technisch Tekenaar

Lees meer

Ben jij op zoek naar een passende, technische uitdaging? Dan hebben wij wellicht de vacature die bij jou past. Wij zoeken een Projectengineer / Technisch Tekenaar  met een passie voor design. Als Projectengineer bij COOXS werk je projecten naadloos technisch uit in SolidWorks en werk je mee aan de ontwikkeling van COOXS door bezig te zijn met nieuwe producten. Lees snel verder en ontdek de details van deze uitdagende job!

Fulltime/Parttime
Fulltime/Parttime
Afwisselend
Afwisselend
Goed loon
Goed loon
Pensioen opbouw
Pensioen opbouw
Gezellig team
Gezellig team

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met het door ons ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Europa van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. 

Als Projectengineer / Technisch Tekenaar  ben je de techneut binnen COOXS. Samen met de Projectleider zorg jij dat wat er verkocht is uitgetekend wordt binnen SolidWorks en technische tekeningen klaargezet worden voor de productie en verschillende leveranciers. Wanneer nodig overleg je met de betrokken verkoper of zakelijke partner (export) om details af te stemmen. In het laagseizoen ontwikkel je daarnaast de producten door en werk je aan nieuwe producten. Met volop ruimte voor eigen inbreng bouwen we zo in hoog tempo door aan het merk COOXS. 

Je hebt een ‘hands-on-mentaliteit’ en bouwt graag op alle vlakken mee aan COOXS. Zo draai je je hand niet om voor een dag montage en draai je regelmatig mee in de productie. Zo zie je jouw eigen werk transformeren tot een complete buitenkeuken.

Deze functie is dus breed en biedt veel afwisseling. Jij krijgt energie van die afwisseling en ziet het als jouw uitdaging om er iedere dag het maximale uit te halen.

Jouw plek binnen COOXS

Met de groei van COOXS zal ook jouw functie meegroeien. Full focus op de projecten of juist meer richting de ontwikkeling van nieuwe producten? Je kunt nog alle kanten op. Bij COOXS investeren we ook in je toekomst door middel van opleidingen en cursussen.

Je werkt en denkt op MBO+/HBO-niveau en je hebt passie voor techniek. Bij voorkeur heb je ervaring met SolidWorks. Maar veel belangrijker is jouw persoonlijke drive om er het maximale uit te halen. Voor het bedrijf, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van 'De Droom van COOXS'? Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken.

Direct solliciteren