Monteur exclusieve buitenkeukens

Lees meer

Wil jij iedere dag werken aan de realisatie van de meest exclusieve, high-end buitenkeukens door heel Nederland? Dan hebben wij wellicht de vacature die bij jou past. Wij zoeken een gepassioneerde Monteur die zijn handen graag uit de mouwen steekt en een passie heeft voor mooie materialen. Of je al veel ervaring hebt of vooral graag wilt leren maakt niet uit; intern leiden we je op tot een echte COOXS monteur. Lees snel verder voor de details van deze uitdagende job.

Fulltime
Fulltime
Afwisselend
Afwisselend
Goed loon
Goed loon
Pensioen opbouw
Pensioen opbouw
Gezellig team
Gezellig team

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met het door ons ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. COOXS groeit snel en heeft grote ambities voor de toekomst. Daarom zoeken wij jou: de Monteur die actief meebouwt aan mooie producten en het merk COOXS.

Als Monteur zorg jij dat de droom van de klant tot in detail gerealiseerd wordt. Het is een brede functie waarbij je niet alleen op pad bent door heel Nederland maar ook in de werkplaats de buitenkeuken voorbereidt. Zo werk je mee aan het project van A tot Z. Je bent iedere dag aan de slag met je vaste collega zodat jullie goed op elkaar ingewerkt raken. 

Deze functie is dus breed en biedt veel afwisseling. Jij krijgt energie van die afwisseling en ziet het als jouw uitdaging om er iedere dag het maximale uit te halen.

Met de groei van COOXS zal ook jouw functie meegroeien. Wil je je met name focussen op de montage of liever de werkplaats? Je kunt nog alle kanten op. Bij COOXS investeren we ook in je toekomst door middel van opleidingen en cursussen.

Je werkt en denkt op MBO-niveau en je hebt passie voor techniek. Werkervaring is voor ons niet belangrijk: veel belangrijker is namelijk jouw persoonlijke drive om er het maximale uit te halen. Voor het bedrijf, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van 'De Droom van COOXS'? Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken.

Direct solliciteren


Formulier