Inkoper / Project Assistent

Lees meer

Word jij onderdeel van de ultieme projectmanagement bij COOXS? Als één team werken wij dag in, dag uit aan het realiseren van de droom van onze klant. Dit doen we niet alleen door een heel mooi product te bouwen maar ook door dit proces ultiem te stroomlijnen. Enkel genieten voor de klant blijft over.
Als uitbreiding van ons projectmanagement-team zoeken wij een enthousiaste & zorgvuldige Inkoper / Project Assistent. Lees snel verder voor de details van deze uitdagende job.

16-24 uur
16-24 uur
Afwisselend
Afwisselend
Goed loon
Goed loon
Pensioen opbouw
Pensioen opbouw
Gezellig team
Gezellig team

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met het door ons ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. COOXS groeit snel en heeft grote ambities voor de toekomst. Daarom zoeken wij jou: de Inkoper / Project Assistent die actief meebouwt aan mooie producten en het merk COOXS.

In deze functie ben je onderdeel van het team dat de projecten na verkoop begeleidt. In deze fase maken wij van iedere klant een levenslange fan. Dit doen wij door de projecten perfect te begeleiden van start tot oplevering en aftersales. Jouw rol is om de inkopen te doen voor de projecten en te zorgen dat de projectadministratie op orde is. Binnen onze uitgebreide Salesforce-omgeving beheer je de Inkooporders en Werkorders (planning) en houdt controle over iedere projectstap. Dit doe je samen met de Projectmanager die eindverantwoordelijk is voor het project.

Bij de inkoop onderhoud je nauw contact met de verschillende leveranciers en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van deze relaties. Hierbij zorg je ervoor dat alle inkoopcondities kloppen. Van prijs tot proces en uiteraard de kwaliteit.

Bij COOXS realiseren wij ieder jaar meer nieuwe buitenkeukens. Bij die groei is er alle ruimte om ook jouw functie te ontwikkelen. 

Je werkt en denkt op MBO-/HBO-niveau en bent zorgvuldig in je werk. Samenwerken met veel verschillende partijen gaat je goed af in het Nederlands en Engels. Verder kan je goed werken binnen digitale systemen.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van 'De Droom van COOXS'? Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken.

Direct solliciteren


Formulier