Hoofdmonteur bij COOXS

Uniek werk op fantastische Locaties

Heb jij ervaring in de montage van geavanceerde metaalproducten? Word jij enthousiast van het werken aan mooie producten en doe je dat graag voor onze enthousiaste klanten? Heb jij de technische skills om van iedere COOXS buitenkeuken een waar meesterwerk te maken? Lees dan snel verder en solliciteer snel als Hoofdmonteur bij COOXS.

Fulltime

In 40 uur per week bouw je mee aan COOXS. En dat op de meest diverse en mooie plekken in Nederland.

Divers

Monteren van buitenkeukens, werken in de productie of een service oplossen. Iedere dag is weer anders.

Goed

Een goed loon, pensioenopbouw en een bus van de zaak met het nieuwste gereedschap. Dat is geregeld.

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met ons eigen ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. En nu is het tijd voor de volgende stap: we zoeken jou als Hoofdmonteur!

Jouw functie als Hoofdmonteur bij COOXS is niet alleen een uitdagende maar ook een diverse baan. Jij bent namelijk niet alleen actief als monteur, maar je werkt ook mee aan de productie van de COOXS buitenkeukens in onze werkplaats in Kootwijkerbroek. 

Het grootste deel van de functie van Hoofdmonteur bij COOXS vindt plaats op de meest diverse plekken door heel Nederland. Van luxe dakterrassen in Amsterdam tot landgoederen in Brabant: door heel Nederland maak jij mensen blij met hun nieuwe COOXS buitenkeuken!

De Functie

We noemden het hierboven al: de functie van Hoofdmonteur bij COOXS is een diverse functie. Zo werk je mee in de productie van de COOXS buitenkeukens en zorg je dat de keuken klaargemaakt wordt voor de montage op locatie. Vervolgens ga je aan de slag met die volledig voorbereide keuken en plaats je deze binnen 1 tot 2 dagen op locatie.

Met COOXS kom je gegarandeerd op unieke plekken. De klant laat jou toe in zijn privé-omgeving om zijn droom te verwezenlijken. Het is daarom jouw uitdaging om de montage zo soepel mogelijk te laten verlopen en te zorgen voor een fantastisch eindresultaat. En dat eindresultaat is niet alleen een mooie COOXS buitenkeuken maar ook een tevreden klant.

Toekomst

We staan nog maar aan het begin van COOXS. De flinke groei die we op dit moment doormaken gaan we samen doorzetten. En hierin kan ook jouw rol binnen COOXS transformeren. Hoe die rol zich transformeert? Dat is altijd in overleg. Zo kun je uiteindelijk bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie in de productie, montage of bijvoorbeeld de werkvoorbereiding.

Wij hechten veel waarde aan het investeren in elkaars toekomst. Binnen alle doorgroeimogelijkheden zijn er dus ook volop kansen om te groeien in kennis en vaardigheden met cursussen of opleidingen.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleiding op minimaal MBO-niveau. Maar wat wij veel belangrijker vinden is je technische ervaring. Zo heb je ervaring met geavanceerde metaalproducten en je hebt ervaring met montage bij consumenten op locatie. Algemene bouwkundige- en materialenkennis is hierbij niet persé nodig, maar zeker een pré. Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld/Kootwijkerbroek en hebt minimaal rijbewijs B (voorkeur BE).

Persoonskenmerken

Je bent een stabiele, nuchtere persoonlijkheid met doorzettingsvermogen. Als Hoofdmonteur bij COOXS zie je het als jouw uitdaging om van iedere COOXS buitenkeuken een waar meesterwerk te maken en een tevreden klant achter te laten.

Iedere dag zie je als een nieuwe kans en ga je met een aanstekelijk enthousiasme te lijf. Je staat open voor verandering en vernieuwing en gaat mee in de flow van een jong, snelgroeiend bedrijf. Je zit niet graag stil en bent ondernemend en energiek. Een echte COOXS’er.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Zie jij een rol als Hoofdmonteur bij COOXS wel voor jou weggelegd? Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van ‘De droom van COOXS’?

Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken!

bel 0342 751 120
app 06 2318 9240
mail gerard@cooxs.nl

 

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban