Buitenkeuken monteur bij COOXS

Uniek werk op fantastische locaties

Heb jij de technische skills en het inzicht om opgeleid te worden tot volwaardige buitenkeuken-monteur? Word jij enthousiast van het werken aan mooie producten en doe je dat graag voor onze enthousiaste klanten? Ben jij de persoon die er iedere dag weer alles uithaalt voor een optimaal eindresultaat? Lees dan snel verder en solliciteer snel als Buitenkeuken-monteur bij COOXS.

Fulltime

In 40 uur per week bouw je mee aan COOXS. Eventueel zijn ook minder werkuren naast een BBL-traject mogelijk.

Divers

Monteren van buitenkeukens, werken in de productie of een service oplossen. Iedere dag is weer anders.

Goed

Een goed loon, pensioenopbouw en leuke collega’s die jou de fijne kneepjes van het vak leren.

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met ons eigen ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. En we groeien door, daarom zoeken wij jou: een enthousiaste en leergierige Leerlingsmonteur.

In de functie van Buitenkeuken-monteur bij COOXS doe je geen dag hetzelfde. Zo ben je niet alleen actief door het hele land met mooie montageklussen, maar bijvoorbeeld ook bij de productie van de exclusieve COOXS buitenkeukens. 

Het grootste deel van de functie van Buitenkeuken-monteur bij COOXS vindt plaats door heel Nederland en België. Onze klanten wonen namelijk overal en op unieke plekken. Van een exclusief dakterras in de randstad tot een landgoed in Vlaanderen.

De functie

De functie van Buitenkeuken-monteur bij COOXS is een diverse functie. Zoals we hierboven al vertelden ben je niet alleen actief in de montage maar ook in de productie. Hierbij leiden wij jou op en brengen je de fijnste kneepjes van het montagevak bij: een leergierige instelling is naast jou technische skills dus belangrijk!

Als Buitenkeuken-monteur trek je samen op met een collega monteur. Samen breng je ieder project tot een goed einde. Bij COOXS staat samenwerking namelijk voorop en maken we samen van iedere COOXS buitenkeuken een échte parel.

De functie van Buitenkeuken-monteur kan ook naast een BBL MBO-opleiding gevolgd worden. Zo combineer je de theorie optimaal met de praktijk. Neem contact met ons op om te kijken of de door jou gewenste opleiding aansluit op de functie. Opleidingen in de metaaltechniek sluiten het beste aan.

Toekomst

Met de functie van Buitenkeuken-monteur bij COOXS ligt de toekomst voor je open! In ons snelgroeiende bedrijf kan je verschillende kanten opgroeien, passend bij jouw persoon én je skills. Wat dacht je van een functie als eerste monteur (met je eigen bus en gereedschap) of een functie in onze productie?

Deze functie is zeer goed te combineren met een BBL-opleiding. Maar ook wanneer je geen opleiding volgt of als je je opleiding hebt afgerond investeren we bij COOXS in jouw toekomst. Of het nu een gespecialiseerde lascursus is, een opleiding in technisch tekenen of iets heel anders: in overleg is er veel mogelijk.

Je werkt en denkt op MBO-niveau en je hebt een echte passie voor techniek. Maar zeker zo belangrijk is jouw persoonlijke drive om iedere dag er weer het maximale uit te halen. Voor de klanten, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Het hebben van een B(E)-rijbewijs is een pré.

Bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Zie jij een rol als Buitenkeuken-monteur bij COOXS wel voor jou weggelegd? Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van ‘De droom van COOXS’?

Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken!

BEL 0342 751 120
APP 06 2318 9240
MAIL gerard@cooxs.nl