Administratief medewerker bij COOXS (0,2-0,4 fte)

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een mooie administratieve job voor 1 á 2 dagen in de week? Dan hebben wij voor jou wellicht een passende vacature waarbij je jouw administratieve skills kunt inzetten om de snelle groei van COOXS te begeleiden. Van het doen van betalingen, de salarisverwerking en het rapporteren van financiële gegevens: alles komt langs in jouw job bij COOXS. Lees snel verder!

Parttime

Hele of liever halve dagen? Deze flexibele job sluit mooi aan op jouw privé-agenda

Afwisselend

Van het verwerken van betalingen tot rapportages opstellen: alles op financieel gebied komt langs.

Geregeld

Een goed loon, pensioenopbouw en leuke collega’s. Dat is gewoon goed geregeld bij COOXS.

Jouw plek binnen COOXS

COOXS is een jong en snelgroeiend merk dat eind 2018 is opgezet door ons; Christiaan Morren en Gerard Jansen. Met ons eigen ontwikkelde concept van high-end buitenkeukens brengen wij het leven van klanten door heel Nederland van binnen naar buiten. We werken in het hoge segment met speciale projecten op unieke plekken. COOXS groeit snel en die groei leiden wij graag in goede banen. Daarom zoeken wij jou: de Administratief Medewerker die ons permanent ‘in control’ houdt.

De Functie

De functie van Administratief Medewerker is van essentieel belang voor de groei van COOXS. Je werkt met geavanceerde administratieve software (Exact Online, Basecone, Visionplanner) waarmee je facturen verwerkt, betalingen doet, salarissen verwerkt en rapportages opstelt. Als Administratief Medewerker ben je dus betrokken bij alle financiële processen. Dit doe je in nauwe samenwerking met zowel de accountant als je collega’s.

Naast de vaste administratieve processen stel je periodiek management-rapportages op om deze vervolgens samen met het management door te nemen. 

Toekomst

Met de groei van COOXS zal ook jouw functie in werklast groeien. Wanneer je in de toekomst bereid bent om meer uren te gaan werken dan is dat dan ook een pré. Hierbij is het ook mogelijk om een deel van de tijd vanuit huis te werken. Wil je groeien in je functie door extra kennis op te doen dan bieden wij hiervoor goede opleidingsmogelijkheden. 

Functie-eisen

Je werkt en denkt op MBO+ niveau en je hebt een echte passie voor de cijfers. En dankzij jouw ervaring in een soortgelijke functie(s) kan je direct starten. Maar zeker zo belangrijk is jouw persoonlijke drive om er het maximale uit te halen. Voor het bedrijf, je collega’s én jezelf. Gas geven met passie noemen wij dat.

Is bouwen aan COOXS jouw uitdaging?

Zie jij een rol als Administratief Medewerker bij COOXS wel voor jou weggelegd? Kun je niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan en wil je onderdeel worden van ‘De droom van COOXS’?

Maak dan een afspraak met Gerard Jansen en kom kennismaken!

bel 0342 751 120
app 06 2318 9240
mail gerard@cooxs.nl

 

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban