Werken bij COOXS

Jong, energiek en snel-groeiend. Dé kenmerken van COOXS. Vanuit Kootwijkerbroek ontwikkelen, produceren en realiseren wij sinds 2018 de meest hoogwaardige buitenkeukens. Samen met onze fantastische klanten, partners en vooral collega’s brengen wij niet alleen keukens, maar hele levens van binnen naar buiten. Wil jij meebouwen aan ons mooie merk én de exclusieve COOXS buitenkeukens? Solliciteer dan snel op een openstaande vacature en wellicht ontmoeten we elkaar snel.

Bij COOXS innoveren we iedere dag. Gas geven met passie noemen we dat.
GERARD JANSEN

Samen mooie dingen maken

Bij COOXS geloven we in ‘Samen’. Of het nu een sfeervolle zomerbarbecue is bij een exclusieve COOXS buitenkeuken of het ontwikkelen, produceren en monteren van diezelfde COOXS buitenkeuken. Als je het samen doet is het niet alleen veel leuker, maar komen we ook verder. Dat is dan ook de reden dat we bouwen aan een team waar jij 100% onderdeel van bent.

Verantwoordelijkheidsgevoel, werken met energie en passie én enthousiasme voor exclusieve producten zijn kern-elementen die jou een échte COOXS-Teammember maken. Heb jij die kenmerken en zie je een vacature die goed bij je past? Solliciteer dan snel. Wij zien er naar uit om je te ontmoeten.