Samenwerken aan de droom van COOXS

Vacatures: Werken bij COOXS

Jong, energiek en snel-groeiend. Dé kenmerken van COOXS. Vanuit Kootwijkerbroek ontwikkelen, produceren en realiseren wij sinds 2018 de meest hoogwaardige buitenkeukens. Samen met onze fantastische klanten, partners en vooral collega’s brengen wij niet alleen keukens, maar hele levens van binnen naar buiten. Wil jij meebouwen aan ons mooie merk én de exclusieve COOXS buitenkeukens? Solliciteer dan snel op een openstaande vacature en wellicht ontmoeten we elkaar snel.

Leerling monteur

Samen met een Hoofdmonteur monteer je door het hele land de meest exclusieve buitenkeukens. Passie voor techniek en leergierigheid neem je mee naar deze nieuwe functie.

Verkoop specialist

Hoogwaardige designproducten. Unieke klanten. Bijzondere projecten. Zomaar een paar aspecten die van jouw nieuwe job als Verkoopspecialist bij COOXS een unieke belevenis maken.

Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een mooie administratieve job voor 1 á 2 dagen in de week? Dan hebben wij voor jou wellicht een passende vacature waarbij je jouw administratieve skills kunt inzetten om de snelle groei van COOXS te begeleiden. 

Open sollicitatie en stages

Ben jij enthousiast over COOXS, wil je graag meewerken aan de droom van COOXS en zie je nog geen passende vacature voor jouw talent? Stuur dan een open sollicitatie. Ook voor een interessante stage ben je bij COOXS aan het goede adres. Stuur je motivatie en CV naar gerard@cooxs.nl t.a.v. Gerard Jansen.

Werken bij COOXS = samen mooie dingen maken

 Bij COOXS geloven we in ‘Samen’. Of het nu een sfeervolle zomerbarbecue is bij een exclusieve COOXS buitenkeuken of het ontwikkelen, produceren en monteren van diezelfde COOXS buitenkeuken. Als je het samen doet is het niet alleen veel leuker, maar komen we ook verder. Dat is dan ook de reden dat we bouwen aan een hecht team waar jij 100% onderdeel van bent.

COOXS is een jong en snelgroeiend bedrijf, gevestigd in het Veluwse Kootwijkerbroek. Vanaf die plek ontwerpen, produceren en realiseren wij sinds 2018 de meest hoogwaardige buitenkeukens. Voor speciale klanten, door heel Nederland en daarbuiten. Op hoog niveau, op de mooiste plekken en met producten van de beste materialen. 

Verantwoordelijkheidsgevoel, werken met energie en passie én enthousiasme voor exclusieve producten zijn kern-elementen die jou een échte COOXS-Teammember maken. Heb jij die kenmerken en zie je een vacature die goed bij je past? Solliciteer dan snel. Wij zien er naar uit om je te ontmoeten.

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban