Buitenkeuken Studio Sale

COOXS buitenkeuken met Big Green Egg

Deze exclusieve COOXS buitenkeuken is een ware eye-catcher op uw dakterras. De chique kleurstelling wordt gecombineerd met een tijdloos ontwerp en exclusieve apparatuur.

De buitenkeuken heeft een afmeting van 3.100 x 1.000 mm (BxD) en is luxueus en compleet uitgevoerd. Centraal in het ontwerp staat de Big Green Egg Large welke wordt geflankeerd door een Indu+ Teppanyaki kookplaat en RVS spoelbak met kraan. Aan de achterzijde van de keuken vindt u een sfeervolle bar met 4 bijpassende barkrukken. De achterzijde en barkrukken zijn in een lichtere tint dan de kasten uitgevoerd. Deze warme kleur wordt extra uitgelicht door de subtiel geïntegreerde In-lite led-strip.


€42.918,-  €32.000,-
Complete levering inclusief montage in Nederland

COOXS buitenkeuken met wijnkoeler

Ultiem, modern design in een tijdloze kleurstelling en de meest exclusieve apparatuur. Deze COOXS buitenkeuken biedt u gegarandeerd comfort.

Deze moderne buitenkeuken is de ultieme uitvalsbasis voor een sfeervol terras. Centraal in de keuken vindt u de spoelbak met kraan. Daarnaast is de keuken uitgevoerd met een exclusieve wijnklimaatkast van het Italiaanse merk Fhiaba. Deze kunt u exact instellen in twee afgescheiden zones. Tot slot is de buitenkeuken compleet gemaakt met een bijpassende afvalbak en maatwerk wandschap boven de keuken. De buitenkeuken kan zowel in een hoek als compleet vrijstaand geplaatst worden.


€25.616,-  €19.000,-
Complete levering inclusief montage in Nederland