Ontdek COOXS in de inspirerende showroom

Ervaar COOXS live

Bent u benieuwd naar hoe een COOXS er nu in het echt uit ziet? Dat begrijpen wij. Daarom bent u van harte welkom in de, centraal in Nederland gelegen, showroom in Kootwijkerbroek. Graag laten wij u alles daar zien en bespreken we de mogelijkheden voor uw situatie. Maak snel een afspraak via onderstaand formulier!

Maak een afspraak

Wat u in onze showroom kunt verwachten

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten in onze sfeervolle showroom in Kootwijkerbroek. Uw bezoek maken wij dan ook absoluut de moeite waard. Zo laten wij u niet alleen kennismaken met de COOXS buitenkeukens, maar ook met het merk, de passie en de mensen. We gaan tot detail in op uw wensen en dromen zodat we alle informatie helder hebben voor een oogverblindend ontwerp. Maak nu een afspraak en laat u verrassen.

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!