De service en garantie bij COOXS buitenkeukens

Zekerheden van COOXS: zorgeloos genieten

Bij COOXS en de merken waar wij mee samenwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in de garanties die wij u geven. Van maar liefst 5 jaar op de COOXS buitenkeuken tot levenslang op het keramiek van de Big Green Egg. Dat noemen wij een zorgeloos buitenleven.

COOXS 

Uw COOXS buitenkeuken is samengesteld uit de beste materialen. Van hoogwaardig aluminium tot het beste hang- en sluitwerk. Daarom geven wij u maar liefst 5 jaar garantie op onze producten. Ook de Dekton werkbladen voldoen aan de COOXS-kwaliteit. Bij registratie ontvangt u maar liefst 25 jaar garantie op dit hoogwaardige materiaal.

Accessoires

COOXS werkt samen met onder andere PITT cooking en Big Green Egg. Deze merken met de mooiste producten garanderen een goed product en dat ziet u terug in de garantietermijn. Zo krijgt u tot wel levenslang garantie op uw Big Green Egg.

Servicemelding

Wilt u service laten verlenen aan uw COOXS buitenkeuken? Dat kan! Vul het formulier in en wij komen er binnen 24 uur – op werkdagen – bij u op terug.

Service door vakbekwame monteurs

Bij COOXS hechten we veel waarde aan onze kwaliteit. Of het nu de kwaliteit is van de COOXS buitenkeukens, of de kwalitatieve instelling waarmee Team COOXS iedere dag het maximale geeft. Wanneer u service laat verlenen aan uw COOXS kunt u dan ook vakbekwame monteurs verwachten. Vaklui die niet alleen weten waar ze mee bezig zijn maar ook met een echte passie voor het vak.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!