Service & garantie

De zekerheden van COOXS® Buitenkeukens

Bij COOXS en de merken waar wij mee samenwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. En dat ziet u terug in de garanties die wij u geven. Van maar liefst 5 jaar op de COOXS buitenkeuken tot levenslang op het keramiek van de Big Green Egg. Dat noemen wij een zorgeloos buitenleven.

Achteraanzicht van de COOXS buitenkeuken

COOXS® Buitenkeuken

Uw COOXS buitenkeuken is samengesteld uit de beste materialen. Van hoogwaardig aluminium tot het beste hang- en sluitwerk. Daarom geven wij u maar liefst 5 jaar garantie op onze producten. Ook de Dekton werkbladen voldoen aan de COOXS-kwaliteit. Bij registratie ontvangt u maar liefst 25 jaar garantie op dit hoogwaardige materiaal.

COOXS buitenkeuken met zalm voor Big Green Egg

Accessoires by COOXS®

COOXS werkt samen met onder andere PITT Cooking, Napoleon Grills en Big Green Egg. Deze merken met de mooiste producten garanderen een goed product en dat ziet u terug in de garantietermijn. Zo krijgt u een garantie van minimaal 10 jaar volledig op uw Napoleon barbecue en tot wel levenslang op uw Big Green Egg.

COOXS buitenkeuken met zalm voor Big Green Egg

Servicemelding

Meld snel en eenvoudig een probleem met uw COOXS buitenkeuken

Heeft u een probleem met uw COOXS buitenkeuken? Dat vinden wij vervelend en we lossen het dan ook graag zo spoedig mogelijk voor u op. Vul onderstaand formulier in en wij komen er binnen 24 uur – op werkdagen – bij u op terug.