Modern vormgegeven buitenkeuken in Biddinghuizen

Locatie Biddinghuizen

Comfort en design in balans

In het midden van de polder is een sfeervolle tuin met Barasso buitenverblijf ontworpen door tuinarchitect Erik Knops. Als centraal punt in het buitenverblijf is er gekozen voor een luxueuze COOXS buitenkeuken. De combinatie van comfortabele accessoires is samengekomen in één uniek totaalontwerp. Dit totaalontwerp bestaat uit een strakke basis in een koele grijze tint in combinatie met het betonlook werkblad en RVS details. De gekozen kleuren matchen goed met het sfeervolle materiaalgebruik van het buitenverblijf. Een luxueus totaaldesign vol met comfortabele opties.

In samenwerking met Knops Tuindesign & Barasso

luxe buitenkeuken met strakke afwerking gasbarbecue in luxe buitenkeuken koelkast voor buitenkeuken

Ontwerp

Hét centrale punt van de keuken is de Beefeater barbecue. Deze modern vormgegeven barbecue van Australische makelij past niet alleen goed in het design maar is ook de ideale barbecue voor iedere thuiskok. Het gas is in meerdere zones in te stellen en door de flexibele indeling kan ieder gerecht in een handomdraai bereid worden.

buitenkeuken keramiek met gasbarbecue knops tuindesign tuin met buitenverblijf en buitenkeuken moderne aluminium buitenkeuken