Design buitenkeuken op Amsterdams dakterras

Locatie Amsterdam

Comfort en design in één ultiem element

Een buitenkeuken voor liefhebbers van hoogwaardig buiten koken en luxueus design. Deze buitenkeuken op een dakterras in het hart van Amsterdam biedt het allebei. Centraal in de buitenkeuken is er gekozen voor een Big Green Egg Medium, welke strak ingebouwd is in het werkblad en de kasten. De Big Green Egg barbecue wordt geflankeerd door de gun metal spoelbak met kraan aan de ene kant en de Indu+ inductie kookplaat aan de andere kant. Deze elementen, die zorgen voor ultiem buitenkook-comfort, zijn in een duidelijke gestilleerde balans ingebouwd wat zorgt voor rust in het ontwerp.

luxe buitenkeuken Amsterdam centrum dakterras materialen luxe buitenkeuken dekton aluminum spoelbak in luxe buitenkeuken
Heel erg blij met de prachtige keuken op ons dakterras. De materialen en de afwerking zijn top! Het hele team van COOXS, bedankt!
Bewoner - Amsterdam

Ontwerp

Het strakke lijnenspel van de buitenkeuken wordt versterkt voor de moderne greeplijsten. Dit benadrukt tegelijkertijd de lengte van het dakterras. Qua kleuren is er gekozen voor een mooie match met de andere materialen op het dakterras. De kleuren zijn speels en tegelijkertijd tijdloos waarbij de kwaliteit van de kleurencombinatie hetzelfde niveau heeft als de kwaliteit van de materialen.

strakke buitenkeuken dakterras amsterdam kraan in buitenkeuken amsterdam details luxe cooxs buitenkeuken