Custom made buitenkeuken met bar in Biddinghuizen

Locatie Biddinghuizen

Buitenbar voor ultiem comfort

Ultiem buitenleven begint bij het kiezen van de juiste materialen. Deze klant koos ervoor om een exclusief buitenverblijf te laten realiseren voor dit buitenleven. COOXS kreeg de uitdaging om voor dit buitenverblijf een buitenbar te ontwerpen en te realiseren waarin het ultieme comfort-niveau bereikt zou worden. Gekozen is voor een moderne keuken welke centraal opgesteld staat. Eye-catcher in het geheel is de maatwerk koelkast-ombouw en bijpassende schap achter de keuken. Zo komt de apparatuur perfect samen met het ontwerp van de buitenkeuken en ontstaat een sfeervolle ambiance. 

Ontwerp

In dit ontwerp is er gekozen voor een modern design waarin alle apparatuur verwerkt is. COOXS ontwierp een maatwerk ombouw voor de koelkasten achter de keuken en in het keukenblok zit de rest van de apparatuur. Zo is de buitenkeuken voorzien van een exclusieve outdoor-teppanyaki en inductie-kookplaat van het Belgische merk Indu+. Verder is de buitenkeuken voorzien van een spoelbak met kraan om het geheel compleet te maken.

strakke en moderne buitenkeuken met bar buitenkeuken in buitenverblijf bij zwembad strakke materialen en afwerking buitenkeuken