Twee complete buitenkeukens in Beuningen

Binnen buiten optimaal verbonden

Comfort, luxe en een optimale balans in het totale ontwerp. Deze twee buitenkeukens in het groene Beuningen bieden alles om een buitenleven op ultiem niveau te beleven. In samenwerking met Van van Ee werd een totaalontwerp gemaakt voor het terras, de buitenkamer en de buitenkeukens. Door één keuken in de buitenkamer te plaatsen en één buitenkeuken op het ruime terras daarbuiten is binnen drempelloos met buiten verbonden. De buitenkeuken in de tuinkamer is voorzien van een luxe outdoor koelkast, spoelbak met kraan en een sfeervolle bar aan de achterzijde. De keuken buiten is uitgevoerd als de ultieme barbecue-keuken. De bestaande Bastard-kamado van de klant is naadloos ingebouwd en wordt compleet gemaakt door een Indu+ kookplaat en nog een outdoor koelkast.

In samenwerking met Van van Ee

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

Beide buitenkeukens hebben een kenmerkend, modern ontwerp waarin design en comfort moeiteloos samengaan. De strakke aluminium basis is voorzien van een warm-gekleurde coating die perfect aansluit op het matte, Dekton werkblad. Door de buitenkeukens te voorzien van luxe accessoires zoals de Bastard barbecue, inductie-kookplaat en maar liefst twee outdoor koelkasten is ultiem comfort gegarandeerd.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

In dit ontwerp is gekozen voor een warme kleur coating die mooi aansluit op het witte werkblad. De combinatie past goed bij de houten vlonder en brengt het totale terras-ontwerp in balans.

Buitenkeuken materialen Aura
RAL 7044
Moderne buitenkeuken Amsterdam
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

BIDDINGHUIZEN

Custom made buitenkeuken met bar in Biddinghuizen

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

ARNHEM

Twee buitenkeukens vol comfort in Arnhem