Strakke buitenkeuken met inductie in Den Haag

Strakke lijnen en kleuren

De bewoners van deze nieuwbouwwoning in een sfeervolle woonwijk in Den Haag hebben een voorkeur voor een strakke woonstijl. Zonder onnodige details en met functionele lijnen. Samen met de klant hebben we een strak model buitenkeuken ontworpen met als basis 4 kasten. Deze in het zwart uitgevoerde kasten zijn de basis voor het Dekton werkblad in een strakke, effen grijze kleur. De integratie van de inductie kookplaat en spoelbak en kraan maken de keuken helemaal compleet. Klaar voor het ultieme buitenleven.

De accessoires maken deze COOXS keuken compleet. De keuken is voorzien van een ‘gun metal’ spoelbak met mengkraan, en een inductie kookplaat speciaal voor buiten. Deze kookplaat van Indu+ is multifunctioneel en de basis voor ieder gerecht.

Buitenkeuken materialen Kreta

De gekozen materialen

De modern vormgegeven buitenkeuken heeft een stoere en tijdloze basis met de kasten in een zwarte poedercoating. Het Dekton werkblad heeft een effen grijze kleur wat de keuken tijdloos maakt. Goed passend bij de eveneens strak vormgegeven accessoires.

Ontdek nog meer COOXS projecten

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban