Robuuste en comfortabele buitenkeuken in Den Haag

Robuust en modern design

Bij de renovatie van deze karakteristieke woning in Den Haag werd tegelijkertijd de tuin gerenoveerd door Wencop Hoveniers. Als centraal punt in de tuin was de wens van de klant om een exclusieve buitenkeuken te plaatsen. Samen met de klant ontwierpen wij een robuuste buitenkeuken waarin alle wensen voor het buiten koken geïntegreerd zijn en die tegelijkertijd goed past bij het natuurlijke tuinontwerp. Er is gekozen voor een hoogwaardige gasbarbecue van Beefeater in combinatie met een Indu+ inductie kookplaat, spoelbak met kraan en outdoor-koelkast. Deze luxe apparatuur maken van de buitenkeuken dé plek om de hele zomer van het buitenleven te genieten.

In samenwerking met Wencop Hoveniers

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

Heldere lijnen, tijdloze structuren en robuuste vormen. Deze buitenkeuken is dankzij de elementaire balans een eye-catcher in de tuin. Kenmerkend is vooral het robuuste werkblad en de diepte die gecreëerd is door het werkblad aan de achterzijde over te laten steken. Zo is deze buitenkeuken niet alleen een baken van comfort maar ook een mooie toevoeging aan het tuinontwerp.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

De tijdloze kleuren en fijne structuren van de gekozen materialen zorgen voor een chique ontwerp wat goed past bij de sfeer van de natuurlijke tuin. 

Buitenkeuken materialen Kreta
RAL 7021
Moderne buitenkeuken Amsterdam
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

NAALDWIJK

Buitenkeuken in mediterrane sferen in Naaldwijk

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

BERKEL EN RODENRIJS

Elegante design buitenkeuken in Berkel en Rodenrijs