Modern vormgegeven buitenkeuken in Biddinghuizen

Comfort en design in balans

In het midden van de polder is een sfeervolle tuin met Barasso buitenverblijf ontworpen door tuinarchitect Erik Knops. Als centraal punt in het buitenverblijf is er gekozen voor een luxueuze COOXS buitenkeuken. De combinatie van comfortabele accessoires is samengekomen in één uniek totaalontwerp. Dit totaalontwerp bestaat uit een strakke basis in een koele grijze tint in combinatie met het betonlook werkblad en RVS details. De gekozen kleuren matchen goed met het sfeervolle materiaalgebruik van het buitenverblijf. Een luxueus totaaldesign vol met comfortabele opties.

In samenwerking met Knops Tuindesign & Barasso

Luxe buitenkeuken met koelkast
Strakke buitenkeuken design

Ontwerp

Hét centrale punt van de keuken is de Beefeater barbecue. Deze modern vormgegeven barbecue van Australische makelij past niet alleen goed in het design maar is ook de ideale barbecue voor iedere thuiskok. Het gas is in meerdere zones in te stellen en door de flexibele indeling kan ieder gerecht in een handomdraai bereid worden.

Buiten koelkast moderne buitenkeuken
Moderne en luxe buitenkeuken

Koperskeuze

De moderne buitenkeuken heeft een rustige grijze basis in RAL 7023. Deze grijze kleur zorgt voor een tijdloze basis waarop het keramiek, betonlook werkblad mooi tot zijn recht komt. 

Keramiek
Kleur buitenkeuken
Buitenkeuken bij zwemvijver

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Moderne keuken voor buiten

AMSTERDAM

Luxe en complete buitenkeuken in Amsterdam

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

ARNHEM

Twee buitenkeukens vol comfort in Arnhem