Modern vormgegeven buitenkeuken in Biddinghuizen

Comfort en design in balans

In het midden van de polder is een sfeervolle tuin met Barasso buitenverblijf ontworpen door tuinarchitect Erik Knops. Als centraal punt in het buitenverblijf is er gekozen voor een luxueuze COOXS buitenkeuken. De combinatie van comfortabele accessoires is samengekomen in één uniek totaalontwerp. Dit totaalontwerp bestaat uit een strakke basis in een koele grijze tint in combinatie met het betonlook werkblad en RVS details. De gekozen kleuren matchen goed met het sfeervolle materiaalgebruik van het buitenverblijf. Een luxueus totaaldesign vol met comfortabele opties.

– In samenwerking met Knops Tuindesign en Barasso

Strakke buitenkeuken design

Hét centrale punt van de keuken is de Beefeater barbecue. Deze modern vormgegeven barbecue van Australische makelij past niet alleen goed in het design maar is ook de ideale barbecue voor iedere thuiskok. Het gas is in meerdere zones in te stellen en door de flexibele indeling kan ieder gerecht in een handomdraai bereid worden.

Moderne buitenkeuken in buitenverblijf bij zwembad
Buiten koelkast moderne buitenkeuken
Moderne en luxe buitenkeuken
Buitenkeuken materialen Kreta

De gekozen materialen

De moderne buitenkeuken heeft een rustige grijze basis in de RAL-kleur 7023. Deze grijze kleur zorgt voor een tijdloze basis waarop het keramiek, betonlook werkblad mooi tot zijn recht komt. Het keramiek werkblad is weer een unieke match met de betonnen vloer en de RVS details in de keuken. Een tijdloos totaalontwerp is het resultaat.

Ontdek nog meer COOXS projecten

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban