Maatwerk design buitenkeuken met bar in Aalsmeer

Ruim opgezet en luxueus uitgevoerd

Een passende combinatie van comfort, design en praktisch gebruiksgemak. Deze COOXS buitenkeuken realiseerden wij in een luxe villa-tuin, ontworpen door VDK-VDW. De basis bestaat uit een luxe buitenkeuken, opgetrokken uit zwart gepoedercoat aluminium en afgewerkt met een Dekton werkblad met bar. Kenmerkend aan de buitenkeuken is de ruime kast welke aan de zijkant van de buitenkeuken opgesteld staat. Deze is niet alleen heel praktisch, maar ook een element dat het ontwerp compleet maakt.

– In samenwerking met VDK-VDW –

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

De buitenkeuken is voorzien van een passende en comfortabele serie accessoires. Centraal in het ontwerp staat de Big Green Egg barbecue. Deze wordt geflankeerd door de outdoor-koelkast en spoelbak met kraan. Hiermee zijn alle elementen voor een comfortabele barbecue aanwezig.

Buitenkeuken materialen Aura

De gekozen materialen

De strak vormgegeven buitenkeuken is voorzien van een luxe zwarte coating voor een stoere en tijdloze basis. Als werkblad is daarbij gekozen voor de matte marmer-look van Dekton Aura. Twee tijdloze tinten met een structuur die goed past bij het exclusieve karakter van de sfeervolle tuin.

Ontdek nog meer COOXS projecten

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban