Luxe en complete buitenkeuken in Amsterdamse stadstuin

Comfort en design in balans

Modern, compleet en luxueus. Kernwoorden die deze COOXS buitenkeuken in het hart van Amsterdam omschrijven. De bewoners lieten een hoogwaardige design-tuin aanleggen die is voorzien van alle gemakken. Hierbij is het hart van het terras de luxe buitenkeuken. De buitenkeuken wordt gekenmerkt door de strakke vormgeving en complete uitvoering. Zo is de buitenkeuken uitgevoerd met zowel een Big Green Egg als gasbarbecue. De outdoor-koelkast maakt het compleet en zorgt voor een totale buitenbeleving.

– In samenwerking met Groenregie –

Zwarte moderne buitenkeuken Amsterdam
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Het ontwerp van de buitenkeuken is gemaakt rondom de kenmerkende én comfortabele Big Green Egg barbecue. Deze barbecue wordt geflankeerd door een luxe gasbarbecue van het Australische merk Beefeater en een passende outdoor-koelkast. Deze combinatie van accessoires maakt van de buitenkeuken dé plek om samen te komen en te genieten van al het comfort dat buitenleven te bieden heeft.

 

Moderne buitenkeuken Amsterdam
Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg
Sfeervolle tuin
Buitenkeuken materialen Aura

De gekozen materialen

De strak vormgegeven buitenkeuken is voorzien van een luxe zwarte coating voor een stoere en tijdloze basis. Als werkblad is daarbij gekozen voor de matte marmer-look van Dekton Aura. Twee tijdloze tinten met een structuur die goed past bij het exclusieve karakter van de sfeervolle tuin.

Ontdek nog meer COOXS projecten

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban