Luxe en complete buitenkeuken in Amsterdamse stadstuin

Comfort en design in balans

Modern, compleet en luxueus. Kernwoorden die deze COOXS buitenkeuken in het hart van Amsterdam omschrijven. De bewoners lieten een hoogwaardige design-tuin aanleggen die is voorzien van alle gemakken. Hierbij is het hart van het terras de luxe buitenkeuken. De buitenkeuken wordt gekenmerkt door de strakke vormgeving en complete uitvoering. Zo is de buitenkeuken uitgevoerd met zowel een Big Green Egg als gasbarbecue. De outdoor-koelkast maakt het compleet en zorgt voor een totale buitenbeleving.

In samenwerking met Groenregie

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

Het ontwerp van de buitenkeuken is gemaakt rondom de kenmerkende én comfortabele Big Green Egg barbecue. Deze barbecue wordt geflankeerd door een luxe gasbarbecue van het Australische merk Beefeater en een passende outdoor-koelkast. Deze combinatie van accessoires maakt van de buitenkeuken dé plek om samen te komen en te genieten van al het comfort dat buitenleven te bieden heeft.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

Bewust koos de klant voor een rustige kleurstelling waarbij de onderbouw en het werkblad optimaal op elkaar aansluiten. De gekozen kleuren komen weer terug in de rest van de tuin.

Buitenkeuken materialen Aura
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

BIDDINGHUIZEN

Modern vormgegeven buitenkeuken in Biddinghuizen

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

ARNHEM

Twee buitenkeukens vol comfort in Arnhem