Exclusieve design buitenkeuken in Brabant

Maximaal genieten met COOXS

In deze inspirerende, nieuw aangelegde tuin in het hart van Brabant realiseerden wij een buitenkeuken die niet alleen van alle gemakken voorzien is maar ook een echte eyecatcher in de tuin is. Kenmerkend aan de buitenkeuken is hoe hij moeiteloos blend in het hele tuinontwerp dankzij de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Centraal staan de dubbele gaspitten van PITT cooking met links daarvan een exclusieve, Italiaanse outdoor-koelkast van het merk Fhiaba en rechts de comfortabele spoelbak met kraan. De combinatie van luxe accessoires, een strak design en exclusieve materialen zorgen voor ultiem terras-genot.

In samenwerking met Munter Tuinprojecten

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

De strakke lijnen in het ontwerp maken van deze COOXS buitenkeuken een lust voor het oog. Door te werken met subtiele, zwarte details zijn de zandkleurige tinten mooi in balans met het gehele tuinontwerp. Zo is de COOXS buitenkeuken niet alleen een comfortabele toevoeging aan het buitenleven maar ook de ultieme verrijking van het tuinontwerp.

Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg
Detail lade COOXS buitenkeuken

Koperskeuze

Het Dekton werkblad heeft een tijdloze, warme kleur en een excentrieke structuur. Zowel de kleur als de structuur matchen mooi met de in COOXS Quartz Grey gecoate fronten.

Dekton werkblad
Poedercoating buitenkeuken
Moderne buitenkeuken Amsterdam
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

DEN HAAG

Robuuste en comfortabele buitenkeuken in Den Haag

Luxe buitenkeukens Beuningen
BEUNINGEN

Twee complete buitenkeukens in Beuningen