Elegante design buitenkeuken in Berkel en Rodenrijs

Buitenkeuken in warme sferen

Compleet dankzij de luxe accessoires, exclusief dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen. Deze buitenkeuken in Berkel en Rodenrijs heeft het allemaal in zich en zorgt zo voor een hoogwaardig buitenleven. Kenmerkend aan de buitenkeuken is het exclusieve, hoogglans werkblad welke goed past bij de gepoedercoate, aluminium kasten. De buitenkeuken is voorzien van de multifunctionele Big Green Egg barbecue welke wordt geflankeerd door twee gaspitten van PITT cooking en een spoelbak met kraan. Dankzij deze hoogwaardige apparatuur kan het hele jaar door buiten gekookt worden. Exclusief én comfortabel: de kenmerken van een échte COOXS.

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

Het ontwerp van de buitenkeuken wordt gekenmerkt door een duidelijke, symmetrische basisvorm die extra wordt benadrukt door het robuuste werkblad. De kleurstelling van het werkblad en de kasten sluit mooi aan op de groene kleur van de Big Green Egg en wordt in balans gebracht door de subtiele, zwarte details.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

 In dit project is ervoor gekozen om de kleuren van de buitenkeuken af te stemmen op de keuken binnen. Zo lopen binnen en buiten optimaal in elkaar over.

Dekton Khalo
RAL 7006
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

NAALDWIJK

Buitenkeuken in mediterrane sferen in Naaldwijk

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

BEUNINGEN

Twee complete buitenkeukens in Beuningen