Custom made buitenkeuken met bar in Biddinghuizen

Buitenbar voor ultiem comfort

Ultiem buitenleven begint bij het kiezen van de juiste materialen. Deze klant koos ervoor om een exclusief buitenverblijf te laten realiseren voor dit buitenleven. COOXS kreeg de uitdaging om voor dit buitenverblijf een buitenbar te ontwerpen en te realiseren waarin het ultieme comfort-niveau bereikt zou worden. Gekozen is voor een moderne keuken welke centraal opgesteld staat. Eye-catcher in het geheel is de maatwerk koelkast-ombouw en bijpassende schap achter de keuken. Zo komt de apparatuur perfect samen met het ontwerp van de buitenkeuken en ontstaat een sfeervolle ambiance. 

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

In dit ontwerp is er gekozen voor een modern design waarin alle apparatuur verwerkt is. COOXS ontwierp een maatwerk ombouw voor de koelkasten achter de keuken en in het keukenblok zit de rest van de apparatuur. Zo is de buitenkeuken voorzien van een exclusieve outdoor-teppanyaki en inductie-kookplaat van het Belgische merk Indu+. Verder is de buitenkeuken voorzien van een spoelbak met kraan om het geheel compleet te maken.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

De keuken sluit perfect aan op het buitenverblijf. In de materialisatie koos onze designer samen met de klant voor een exclusief marmerlook blad met hoogwaardige, zwarte kasten.

Dekton Bergen
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

BIDDINGHUIZEN

Modern vormgegeven buitenkeuken in Biddinghuizen

Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

AMSTERDAM

Luxe en complete buitenkeuken in Amsterdamse stadstuin