Complete buitenkeuken met bar in Blaricum

Exclusieve looks en comfort

In het hart van Het Gooi realiseerde COOXS deze exclusieve buitenkeuken vol luxe apparatuur en met comfortabele bar. De omgeving van het terras speelde een belangrijke rol bij het ontwerpen van deze exceptionele buitenkeuken. Zo is in de materiaalkeuze gekozen voor een mooie aansluiting op de architectuur van de woning en is de opstelling van de buitenkeuken in balans met het terras. Centraal in de keuken is een Big Green Egg Large geplaatst die wordt geflankeerd door de Indu+ inductie kookplaat en de spoelbak met kraan. Dankzij deze exclusieve apparatuur is de buitenkeuken niet alleen een lust voor het oog maar geeft deze ook de optimale gebruikservaring.

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

Het ontwerp van de buitenkeuken heeft een kenmerkend karakter dankzij de exclusieve materialen en duidelijke vormgeving. Door de bar van de buitenkeuken extra robuust te maken ten opzichte van het werkblad van de keuken krijgt de buitenkeuken een karakteristieke look en zit er diepte in het ontwerp. 

Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg
Detail lade COOXS buitenkeuken

Koperskeuze

De combinatie van het excentrieke werkblad met gouden ader en de donkerbruine fronten zorgen voor een chique look die goed past bij de sfeer van het terras.

Dekton werkblad
Poedercoating buitenkeuken
Moderne buitenkeuken Amsterdam
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

DEN HAAG

Robuuste en comfortabele buitenkeuken in Den Haag

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

BERKEL EN RODENRIJS

Elegante design buitenkeuken in Berkel en Rodenrijs