Buitenkeuken in mediterrane sferen in Naaldwijk

Sfeer en luxe in perfecte balans

De perfecte balans tussen sfeer en ultieme luxe. Dat is bereikt in deze sfeervolle tuin met luxe buitenkeuken in Naaldwijk. Voor de klant realiseerden wij hier een maatwerk buitenkeuken met Big Green Egg barbecue, gaspitten van PITT cooking en spoelbak met kraan. Kenmerkend aan de buitenkeuken is het excentrieke, Dekton werkblad in combinatie met de warme kleur van de kasten. Deze combinatie past goed in de mediterrane sfeer van de tuin en vormt een warme combinatie met de houten achterwand.

In samenwerking met DON Hoveniers

Luxe buitenkeuken met koelkast
Luxe buitenkeuken zwart met Big Green Egg

Ontwerp

In het ontwerp van deze sfeervolle buitenkeuken is gekozen voor een kenmerkende combinatie van materialen. Het in een sfeervolle kleur gecoate aluminium is een mooie combinatie met het hoogglans, Dekton werkblad. Deze combinatie is perfect afgestemd met de rest van de materialen in de tuin zodat in het totale ontwerp een evenwichtige balans ontstaat.

Detail lade COOXS buitenkeuken
Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

Koperskeuze

In dit ontwerp is gekozen voor een zandkleur coating die mooi aansluit op het excentrieke werkblad. De combinatie past goed bij de houten achterwand en brengt het totale tuin-ontwerp in balans.

Dekton Khalo
RAL 7044
Moderne buitenkeuken Amsterdam

Bekijk ook deze COOXS buitenkeukens

Buitenkeuken bij zwemvijver

BIDDINGHUIZEN

Custom made buitenkeuken met bar in Biddinghuizen

Moderne buitenkeuken met pizza oven Arnhem

BEUNINGEN

Twee complete buitenkeukens in Beuningen