Project

Unieke design buitenkeuken op dakterras in Amsterdam

Design en comfort in een element

In hartje Amsterdam ontwierp tuinarchitect Erik van Gelder een exclusief en sfeervol dakterras. In het midden van dit dakterras staat als centraal element een unieke COOXS design buitenkeuken. De keuken bestaat uit een strakke onderbouw met kasten met hierin verschillende luxe accessoires. Het meest opvallende element van de buitenkeuken is het Dekton werkblad. Door zijn flinke maat is er een sfeervolle bar aan de achterzijde ontstaan en aan de rechterzijde van de keuken is ruimte voor de Big Green Egg. De Big Green Egg is ingebouwd in een speciaal element van het blad wat een zwevend karakter geeft. Al met al een unieke designkeuken die ook nog eens voorzien is van alle comfort. Genieten!

– In samenwerking met Erik van Gelder tuinarchitectuur –

De keuken is voorzien van meerdere luxe accessoires. Zo is er een spoelbak met kraan en een koelkast ingebouwd. Om te koken is er een dubbele PITT cooking, OneQ gasgrill en Big Green Egg barbecue.

Buitenkeuken materialen Kreta

De gekozen materialen

Deze design buitenkeuken is gemaakt van robuust aluminium met een keramiek Dekton werkblad. De aluminium onderkasten zijn in het antraciet uitgevoerd met aan de achterzijde een unieke en warme houtlook. Het werkblad van de keuken is gemaakt van Dekton in de kleur Kreta. Een moderne betonlook, perfect passend in het geheel.

Ontdek nog meer COOXS projecten

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban