Professionals

Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten

Zullen we samenwerken?

Wij van COOXS genieten dubbel als we samen de mooiste projecten kunnen realiseren. Dit kan natuurlijk een enkel project zijn, maar het liefst bouwen we aan een fijne samenwerking voor de lange termijn. Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Architecten

Hoveniers

Outdoor-specialisten

De voordelen van

samenwerken met COOXS

(Bijna) alles kan

Geen situatie of klantwens is hetzelfde, dus ook de buitenkeukens van COOXS zijn nooit hetzelfde. Of het nu gaat om een buitenkeuken met een hoek, een bar of een geïntegreerde plantenbak, geen uitdaging is te gek voor ons. Daag ons uit en samen maken we het tot het perfecte eindresultaat.

Op maat samenwerken

Zoals iedere klantwens verschilt, zo verschillend is ook ieder bedrijf. Daarom zien wij samenwerken als maatwerk. Dus bezig met een mooi concept of project waar COOXS in kan participeren? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee.

Alle informatie eenvoudig te bereiken

Een buitenkeuken ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig als met het COOXS® Professional Portal. Als professional kunt u eenvoudig inloggen en heeft u de toegang tot alle benodigde informatie om een COOXS buitenkeuken te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Registreert u zich nu eenvoudig via onderstaande button: