Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten?

Eén team. Eén tuin.

Wij van COOXS genieten dubbel als we samen de mooiste projecten kunnen realiseren. Dit kan natuurlijk een enkel project zijn, maar het liefst bouwen we aan een fijne samenwerking voor de lange termijn. Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Met wie wij samenwerken

Detail logo COOXS buitenkeuken

ARCHITECTEN

Met passie voor design

Detail lade COOXS buitenkeuken

HOVENIERS

Met focus op kwaliteit

Luxe buitenkeuken met gasbarbecue en Big Green Egg

OUTDOOR-SPECIALISTEN

Met passie voor outdoor living

(Bijna) alles kan

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Op maat samenwerken

Zoals iedere klantwens verschilt, zo verschillend is ook ieder bedrijf. Daarom zien wij samenwerken als maatwerk. Dus bezig met een mooi concept of project waar COOXS in kan participeren? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee.

Alle informatie eenvoudig te bereiken

Een buitenkeuken ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig als met het COOXS® Professional Portal. Als professional kunt u eenvoudig inloggen en heeft u de toegang tot alle benodigde informatie om een COOXS buitenkeuken te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Registreert u zich nu eenvoudig via onderstaande button:

COOXS Portal

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!