Professionals

Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten met COOXS

Wij van COOXS genieten dubbel als we samen de mooiste projecten kunnen realiseren. Dit kan natuurlijk een enkel project zijn, maar het liefst bouwen we aan een fijne samenwerking voor de lange termijn. Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Tuinarchitect

Een tuinarchitect is de vertaler van wens naar ontwerp. De basis voor steeds meer consumenten met tuinplannen. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van COOXS in uw ontwerpen.

Hovenier

Ontwerp en realisatie hand in hand. Dat is het credo van veel hoveniers en ook van COOXS. Wij denken graag op een no-nonsense manier met u mee. Om de mooiste projecten te realiseren.

Outdoorspecialist

Of u nu houtbouwer bent of tuinmeubel-leverancier. Wij werken graag met u, als outdoorspecialist, samen. Want samen de mooiste projecten realiseren, is dubbel genieten.

De voordelen van samenwerken met COOXS

Sfeerbeeld van de materialenselectie van COOXS

(Bijna) alles kan

Geen situatie of klantwens is hetzelfde, dus ook de buitenkeukens van COOXS zijn nooit hetzelfde. Of het nu gaat om een buitenkeuken met een hoek, een bar of een geïntegreerde plantenbak, geen uitdaging is te gek voor ons. Daag ons uit en samen maken we het tot het perfecte eindresultaat.

Sfeerbeeld van de productie van een COOXS buitenkeuken

Op maat samenwerken

Zoals iedere klantwens verschilt, zo verschillend is ook ieder bedrijf. Daarom zien wij samenwerken als maatwerk. Dus bezig met een mooi concept of project waar COOXS in kan participeren? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee.

Sfeerbeeld van de productie van een COOXS buitenkeuken
COOXS professional portal weergave op imac

Alle informatie eenvoudig te bereiken

Een buitenkeuken ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig als met het COOXS® Professional Portal. Als professional kunt u eenvoudig inloggen en heeft u de toegang tot alle benodigde informatie om een COOXS buitenkeuken te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Registreert u zich nu eenvoudig via onderstaande button: