Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten?

COOXS logo antraciet

Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten?

Wij van COOXS genieten dubbel als we samen de mooiste projecten kunnen realiseren. Dit kan natuurlijk een enkel project zijn, maar het liefst bouwen we aan een fijne samenwerking voor de lange termijn. Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Architecten

Hoveniers

Outdoor-specialisten

De voordelen van

samenwerken met COOXS

(Bijna) alles kan

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Op maat samenwerken

Zoals iedere klantwens verschilt, zo verschillend is ook ieder bedrijf. Daarom zien wij samenwerken als maatwerk. Dus bezig met een mooi concept of project waar COOXS in kan participeren? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met u mee.

Alle informatie eenvoudig te bereiken

Een buitenkeuken ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig als met het COOXS® Professional Portal. Als professional kunt u eenvoudig inloggen en heeft u de toegang tot alle benodigde informatie om een COOXS buitenkeuken te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Registreert u zich nu eenvoudig via onderstaande button:

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban