Het COOXS Professional Portal is live!

5 Feb 2019 | Professionals

Wij van COOXS werken graag met u als tuinprofessional samen. Daarom bieden wij u altijd de meest up-to-date en nieuwe informatie van de COOXS buitenkeukens aan. Via ons nieuwe Professional Portal kunt u alle informatie makkelijk en up-to-date downloaden.

 

Documentatie

In het Professional Portal vindt u alle benodigde informatie om een COOXS te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Via het Portal kunt u onder andere de SketchUp-bestanden van alle modules en een groot aantal accessoires downloaden. Verder downloadt u er onze garantiecertificaten en brochures in een handomdraai.

 

Registreren

Het registreren voor het Professional Portal is eenvoudig. Via portal.cooxs.nl kunt u een account aanmaken en heeft u direct alle gegevens tot uw beschikking.

 

Aanvraag

Heeft u een mooi ontwerp gemaakt en wilt u daarvoor een (indicatie-)prijs of heeft u een specifieke vraag met betrekking tot onze producten? U kunt natuurlijk altijd contact opnemen via info@cooxs.nl of 0342 751 120, of via onze persoonlijke contactgegevens welke u ook in het Professional Portal kunt vinden.