Over COOXS: onze passie, missie en visie

"

Het leven van onze klanten van binnen naar buiten verplaatsen. Dat is onze dagelijkse drive en passie.

Christiaan Morren en Gerard Jansen
Oprichters COOXS
Sfeerbeeld met hond bij buitenkeuken

Onze missie & visie

Wij van COOXS geloven in het buitenleven. Juist in een tijd van files, stress en kantoorwerk is er niets fijner dan om thuis, buiten te genieten. Door het middelpunt van iedere woning – de keuken – naar buiten te verplaatsen, halen wij uw leven naar buiten. Hiervoor wil u natuurlijk niet aan uw leefcomfort inleveren. Dit begrijpen wij en daarom maken wij keukens voor buiten, maar dan van het niveau en de kwaliteit van binnen.

De mensen achter COOXS, Gerard Jansen en Christiaan Morren

Wie wij zijn

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers met een passie voor het buitenleven. Vanuit onze ervaring in de wereld van het buitenleven wilden wij een ontmoetingsplek in de tuin creëeren. Een plek die aantrekt, waar de dag samenkomt. Dat is COOXS geworden, een buitenkeuken van binnenniveau. Met COOXS werken wij dagelijks aan onze missie om het leven van mensen van binnen naar buiten te halen.

De mensen achter COOXS, Gerard Jansen en Christiaan Morren
Mensen die eten bij de COOXS buitenkeuken

Advies bij u thuis

Wenst u een buitenkeuken? Dan komen wij eerst bij u thuis langs, in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij realiseren op basis van uw wensen een persoonlijk ontwerp en een duidelijke prijsopgave.

Ook is het mogelijk om, op afspraak, ons showmodel te bezichtigen. Dat geeft u het beste beeld van de producten en onze kwaliteit.

Montage op locatie

Een COOXS buitenkeuken wordt professioneel geplaatst door onze buitenkeuken-monteurs. Echte vaklui met een passie voor mooie materialen. Binnen 10 werkweken komen deze ‘vaklui’ bij u langs om uw buitenleven-droom te realiseren. Ook de zaken daaromheen, zoals elektra, water of gas worden indien gewenst door ons geregeld.

×