Onze passie, visie en missie: welkom in het buitenleven

Het verhaal van COOXS

Ze zeggen wel eens dat over smaak niet valt te twisten. Maar wat als dat wél zo is? Wat als pure schoonheid bestaat? Welkom in de wereld van COOXS. Een wereld waarin design en buitenleven harmonieus in elkaar overvloeien. Een wereld van verstilde elegantie en elementaire balans. Wij maken exceptionele buitenkeukens die beantwoorden aan dat diepe verlangen in ieder van ons. Een hunkering naar ultieme schoonheid en pure perfectie. Samen creëren we plekken die uitnodigen tot verbinding. Buitenkeukens die het kloppend hart van uw tuin vormen. Droom groot en geniet intens.

Beauty has a name: COOXS!

1. Advies op maat

Droomt u van een buitenkeuken? Dan bent u bij COOXS aan het juiste adres. Wij willen uw wensen met alle plezier realiseren. Een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek, geeft u een indruk van onze producten en onze kwaliteit. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, de situatie en onderzoeken we de mogelijkheden.

2. Maatwerk design

Op basis van ons gesprek over uw wensen en de mogelijkheden maken wij een 3D ontwerp op maat. Dit ontwerp geeft een perfect beeld van hoe uw COOXS buitenkeuken er uit gaat zien. Van het ontwerp ontvangt u van ons uiteraard een duidelijke, gespecificeerde offerte. Hierin staan alle details van uw COOXS buitenkeuken.

3. Realisatie

Uw eigen COOXS  wordt geplaatst door onze professionele buitenkeuken-monteurs. Echte vaklui met een passie voor unieke ontwerpen en mooie materialen. Binnen 12 werkweken komen onze professionals uw buitenkeuken plaatsen en uw buitenleven-droom realiseren.

4. Genieten

Uw buitenkeuken is klaar! Nu kunt u genieten van het comfort en de kwaliteit van COOXS. Dankzij de kwaliteit van uw COOXS buitenkeuken kunt u vele jaren van het buitenleven genieten. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dat dit op. Zo kunt u echt genieten van uw buitenkeuken.

De mensen achter COOXS

Wij zijn Christiaan en Gerard. Ondernemers met passie voor het leven buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat in een wereld waar kantoor, files en stress gemeengoed zijn geworden, er niets fijner is dan om thuis, buiten te genieten. Ons antwoord daarop is een ontmoetingsplek in de tuin. Een plek die bekoort, waar de dag afgesloten kan worden: een COOXS buitenkeuken met het comfort van binnen. Wij werken dagelijks aan onze missie: uw leven buiten dezelfde kwaliteit geven als uw leven binnen.

De historie van COOXS

De exclusieve COOXS buitenkeukens zijn niet vanzelf ontstaan. Vanuit jarenlange ervaring en de passie voor het buitenleven zagen wij de markt steeds verder transformeren. Als samenleving zijn we steeds meer waarde gaan hechten aan onze buitenruimte en dus ook de eisen voor die buitenruimte worden steeds hoger. Wij misten hier de centrale rol die de keuken binnen speelt, maar dan buiten. Vanuit de overtuiging dat het beter kon, op een hoger niveau, met veel meer comfort, zijn wij aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de COOXS buitenkeukens. Exceptionele buitenkeukens die het comfort van binnen vertalen naar het leven buiten.

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!