Over COOXS

Onze passie, visie en missie: welkom in het buitenleven

Het verhaal van COOXS

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers met een passie voor het buitenleven. Juist in een tijd van files, stress en kantoorwerk is er niets fijner dan om thuis, buiten te genieten. Daarom wilden wij een ontmoetingsplek in de tuin creëren. Een plek die aantrekt, waar de dag samenkomt. Dat is COOXS geworden, een buitenkeuken van binnenniveau. Met COOXS werken wij dagelijks aan onze missie om het leven van mensen van binnen naar buiten te halen.

1. Advies op maat

Wenst u een buitenkeuken? Dan komen wij langs bij u thuis, of u bezoekt de showroom in Ede. Samen kijken we naar de wensen, de situatie en de mogelijkheden daarvoor. Dat geeft u het beste beeld van de producten en onze kwaliteit.

2. Maatwerk design

Naar aanleiding van het bezoek bij u thuis maken wij, op basis van uw wensen, een persoonlijk 3D ontwerp. Dit ontwerp geeft een perfect beeld van hoe de COOXS buitenkeuken bij u gaat worden. Naast het ontwerp ontvangt u van ons een duidelijke, gespecificeerde offerte.

3. Realisatie

Uw eigen COOXS  wordt professioneel geplaatst door onze buitenkeuken-monteurs. Echte vaklui met een passie voor mooie materialen. Binnen 10 werkweken komen deze ‘vaklui’ bij u langs om uw buitenleven-droom te realiseren. Ook de zaken daaromheen, zoals elektra, water of gas worden indien gewenst door ons geregeld.

4. Genieten

Uw buitenkeuken is klaar! Nu kunt u genieten van het comfort en de kwaliteit van COOXS. De kwaliteit van uw COOXS buitenkeuken is zo dat u jarenlang kunt genieten van het buitenleven. Mocht er toch nog iets gebeuren, dan zorgen wij dat dit snel opgelost wordt. Zo heeft u geen omkijken naar uw buitenkeuken.

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban