Onze passie, visie en missie: welkom in het buitenleven

Het verhaal van COOXS

Wij zijn Christiaan en Gerard. Ondernemers met passie voor het leven buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat in een wereld waar kantoor, files en stress gemeengoed zijn geworden, er niets fijner is dan om thuis, buiten te genieten. Ons antwoord daarop is een ontmoetingsplek in de tuin. Een plek die bekoort, waar de dag afgesloten kan worden: een COOXS buitenkeuken met het comfort van binnen. Wij werken dagelijks aan onze missie: uw leven buiten dezelfde kwaliteit geven als uw leven binnen.

 1. Advies op maat

Droomt u van een buitenkeuken? Dan bent u bij COOXS aan het juiste adres. Wij willen uw wensen met alle plezier realiseren. Een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek, geeft u een indruk van onze producten en onze kwaliteit. Gezamenlijk bespreken we uw wensen, de situatie en onderzoeken we de mogelijkheden.

2. Maatwerk design

Op basis van ons gesprek over uw wensen en de mogelijkheden maken wij een 3D ontwerp op maat. Dit ontwerp geeft een perfect beeld van hoe uw COOXS buitenkeuken er uit gaat zien. Van het ontwerp ontvangt u van ons uiteraard een duidelijke, gespecificeerde offerte. Hierin staan alle details van uw COOXS buitenkeuken.

3. Realisatie

Uw eigen COOXS  wordt geplaatst door onze professionele buitenkeuken-monteurs. Echte vaklui met een passie voor unieke ontwerpen en mooie materialen. Binnen 10 werkweken komen onze professionals uw buitenkeuken plaatsen en uw buitenleven-droom realiseren.

4. Genieten

Uw buitenkeuken is klaar! Nu kunt u genieten van het comfort en de kwaliteit van COOXS. Dankzij de kwaliteit van uw COOXS buitenkeuken kunt u vele jaren van het buitenleven genieten. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dat dit op. Zo kunt u echt genieten van uw buitenkeuken.

De zekerheden van COOXS

Om vele jaren in de buitenlucht te overleven zij de buitenkeukens van COOXS zeer solide. We maken dan ook gebruik van de beste materialen. Robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating en het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban