Over COOXS

Onze passie, visie en missie: welkom in het buitenleven

Het verhaal van COOXS

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers met een passie voor het buitenleven. Juist in een tijd van files, stress en kantoorwerk is er niets fijner dan om thuis, buiten te genieten. Daarom wilden wij een ontmoetingsplek in de tuin creëeren. Een plek die aantrekt, waar de dag samenkomt. Dat is COOXS geworden, een buitenkeuken van binnenniveau. Met COOXS werken wij dagelijks aan onze missie om het leven van mensen van binnen naar buiten te halen.

Onze werkwijze

1. Advies bij u thuis

Wenst u een buitenkeuken? Dan komen wij eerst bij u thuis langs, in uw eigen vertrouwde omgeving. Samen kijken we naar de wensen, de situatie en de mogelijkheden daarvoor. Ook is het mogelijk om, op afspraak, ons showmodel te bezichtigen. Dat geeft u het beste beeld van de producten en onze kwaliteit.

2. Maatwerk design

Naar aanleiding van het bezoek bij u thuis maken wij, op basis van uw wensen, een persoonlijk 3D ontwerp. Dit ontwerp geeft een perfect beeld van hoe de COOXS buitenkeuken bij u gaat worden. Naast het ontwerp ontvangt u van ons een duidelijke, gespecificeerde offerte.

3. Realisatie

Uw eigen COOXS buitenkeuken wordt professioneel geplaatst door onze buitenkeuken-monteurs. Echte vaklui met een passie voor mooie materialen. Binnen 10 werkweken komen deze ‘vaklui’ bij u langs om uw buitenleven-droom te realiseren. Ook de zaken daaromheen, zoals elektra, water of gas worden indien gewenst door ons geregeld.

4. Nazorg

Wij willen u zo lang mogelijk laten genieten van uw COOXS buitenkeuken. Daarom maken wij onze keukens van hoogwaardige materialen én bieden wij een snelle service bij storingen. Binnen de 5 jaar garantie zelfs geheel kosteloos. Helemaal geen omkijken meer naar uw buitenkeuken? Sluit dan het COOXS Onderhoudscontract af!

De zekerheden van COOXS

De buitenkeukens van COOXS zijn zeer solide. Zo kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te bereiken maken we gebruik van de beste materialen. Van robuust aluminium, afgewerkt met een luxe poedercoating tot en met het beste keramiek. Dit verzekeren wij in onze 5 jaar garantie.