Het verhaal van COOXS

Buitenkeuken met gasbarbecue, wijnkoelkast en lange bar voor 8 personen

Ze zeggen wel eens dat over smaak niet valt te twisten. Maar wat als dat wél zo is? Wat als pure schoonheid bestaat? Welkom in de wereld van COOXS. Een wereld waarin design en buitenleven harmonieus in elkaar overvloeien. Een wereld van verstilde elegantie en elementaire balans. Wij maken exceptionele buitenkeukens die beantwoorden aan dat diepe verlangen in ieder van ons. Een hunkering naar ultieme schoonheid en pure perfectie. Samen creëren we plekken die uitnodigen tot verbinding. Buitenkeukens die het kloppend hart van uw tuin vormen. Droom groot en geniet intens. Beauty has a name: COOXS!

 • Gerard en Christiaan, gepassioneerde founders van COOXS

  In een wereld waar kantoor, files en stress gemeengoed zijn geworden, is er niets fijner dan thuis te ontspannen. Het antwoord van COOXS hierop is een ontmoetingsplek in de tuin. Een plaats die bekoort, waar de dag tot z’n voleinding komt. Aan een exceptionele buitenkeuken van COOXS.

 • De droom van COOXS

  Het verhaal van COOXS startte met een droom. De droom van COOXS: een buitenkeuken met het comfort van de keuken binnenshuis. Geen verlengstuk van de woning, maar een ultiem buitengoed voor fijne momenten. Van de allerbeste kwaliteit, kwaliteit die we garanderen door onze eigen productie.

COOXS

Aandacht maakt alles mooier. Alles wat we doen, doen we daarom met volle focus en overgave. Wij geloven dat excellentie vraagt om aandacht voor elk detail en toewijding op ieder moment, ook als niemand dat ziet. Buiten, waar het optrekkende dauw iedere plaats moeiteloos bereikt; juist daar floreert een COOXS. 

COOXS’ memory lane

 • 2018

  Vanuit een jarenlange ervaring en passie voor het buitenleven zagen Christiaan en Gerard, founders van COOXS, dat de ontwikkeling van buitenkeukens stil stond. De centrale rol van de keuken binnenshuis miste voor buiten, en daarin zagen ze een kans voor COOXS. De basis was gelegd.

  Christiaan en Gerard bij de start van COOXS
 • 2019

  De sterke drive voor een high-end buitenkeuken resulteerde in een intensief traject van research en development. Begin 2019 introduceerde COOXS de eerste buitenkeukens, opgebouwd uit hoogwaardige materialen en tot in de finesse gecompleteerd. Spoedig volgden de eerste projecten en de eerste plaatsingen waren een feit.

  De eerste COOXS buitenkeuken
 • 2020

  De grote doorbraak kon niet uitblijven. In een jaar waarin een epidemie het leven bepaalde werd de rol van het buitenleven belangrijker dan ooit. Een buitenkeuken werd een essentieel onderdeel van buitengewone tuinontwerpen. Steeds meer liefhebbers van het buitenleven ontdekten COOXS.

  Christiaan, eigenaar van COOXS, kijkt naar kleurstalen
 • 2021

  De sterke groei van COOXS transformeerde in 2021 in een turbulente groei. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen vervaardigen we buitenkeuken na buitenkeuken. Team COOXS groeide mee en ook in de technische ontwikkeling maakten we nieuwe stappen.

  De montagebus van COOXS
 • 2022

  Het antwoord op een boeiende reis van vijf jaar volgde in 2022 met de introductie van noviteiten binnen de serie ‘COOXS Collects’ en een nieuwe marketingcampagne: ‘COOXS, Beauty has a name’. Een nieuw hoofdstuk voor een sterk doorontwikkeld creatuur, waarmee de toekomst wordt geborgd.

  Exclusieve wijnkoelkast in buitenkeuken
 • 2023

  De toekomst van COOXS ontluidt zich verder met een aantal grensverleggende stappen. Het unieke COOXS-concept wordt geïntroduceerd in België en Zwitserland en de 'COOXS Carrier' wordt gelanceerd.

 • 2024

  Meer en meer mensen genieten van het comfort van COOXS. In 2024 kiest COOXS er dan ook voor het merk nog meer live te laten beleven en trapt het jaar af met het exclusieve event 'COOXS Live'. Ook de internationale strategie wordt verder uitgebouwd met de deelname aan de Milan Design Week.

COOXS, exceptionele buitenkeukens

Uw droomkeuken voor buiten

Droomt u van een exceptionele buitenkeuken? Dan laat COOXS deze droom uitkomen. Stap voor stap realiseren wij met alle plezier uw eigen buitenkeuken. Dat begint met een bezoek aan de COOXS studio in Kootwijkerbroek. Hier bespreken wij uw wensen en tonen u alle mogelijkheden.

Design buitenkeuken in avondsfeer in stadstuin Amsterdam

Maatwerk design

Nadat uw wensen aan het papier toevertrouwd zijn en de eerste ontwerpkeuzes gemaakt zijn ontwikkelen wij een persoonlijk 3D-design op maat. Dit ontwerp geeft een compleet beeld hoe uw COOXS buitenkeuken eruit gaat zien. Daarnaast ontvangt u een duidelijke, gespecificeerde offerte met alle details van dit keukenontwerp.

Luxe buitenkeuken in warme, chique stijl

Eigen productie en monteurs

Uw eigen COOXS wordt geplaatst door onze professionele buitenkeuken-monteurs. Echte vakmensen met een passie voor luxe buitenkeukens en mooie materialen. Binnen 12 werkweken komen onze professionals uw buitenkeuken plaatsen en uw buitenleven-droom realiseren.

De COOXS buitenkeuken als element vol klasse

Gegarandeerd genieten

Kijk ‘m daar eens staan, uw eigen COOXS buitenkeuken. Wordt het niet hoog tijd om er zelf van te genieten? En nog belangrijker: u kunt er vooral veel jaren veel plezier van beleven. Want we staan garant voor de met zorg geselecteerde materialen. Gaat er onverhoopt iets mis, dan lossen wij dat op.

Ga met de muis over een afbeelding om meer te lezen.
 • Zwarte buitenkeuken met verrijdbaar element in Woerden
 • Compacte buitenkeuken met leatherlook blad
 • Exclusieve design buitenkeuken met bar
 • Compacte en luxe buiitenkeuken met Big Green Egg
 • Mediterrane buitenkeuken in rode kleur met gasbarbecue
 • Luxe buitenkeuken in modern poolhouse