Welke investering is er nodig voor een COOXS buitenkeuken?

20 Aug 2019 | Tips

Iedere COOXS buitenkeuken is verschillend en wordt volgens de wensen van de klant samengesteld tot een uniek design product. De investering die daarbij komt kijken is dan ook iedere keer verschillend. Om u een goed beeld te geven van de te verwachten investering hebben wij hieronder een aantal prijsindicatie opgesteld. Wilt u een voorstel helemaal volgens uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Een complete COOXS voor de stadstuin

Deze compacte buitenkeuken biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue en is zeer geschikt voor een compacte tuin of terras. De keuken is erg praktisch ingedeeld en biedt zeeën aan ruimte dankzij de combinatie van kasten en een lade. Compleet om zomers lang buiten te genieten.

Impressie buitenkeuken met Big Green Egg

COOXS 01.

Aluminium kasten
Dekton werkblad
Big Green Egg Large

€16.500,- incl. montage en BTW

Een moderne designkeuken met pizza-oven

Waar gaat u voor, een opvallende keuken of een meer ingetogen ontwerp? Deze keuken heeft het allebei in zich. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een ingetogen basis. En door het toevoegen van het robuuste werkblad staat er een echte eye-catcher. Het elegante en luxe materiaalgebruik en de comfortabele accessoires maken het vervolgens helemaal af. Klaar om van te genieten.

Impressie COOXS buitenkeuken met pizza-oven

COOXS 03.

Aluminium kasten
Dekton werkblad
Spoelbak en kraan
Alfa Forni pizza-oven

€26.000,- incl. montage en BTW

De COOXS voor grote groepen

Dichtbij uw gasten tijdens het koken? Maak van uw buitenkeuken en tuintafel één en combineer een goed gesprek met gezelligheid en comfort. De keuken is voorzien van volop ruimte met de 1,20 meter brede lades en is  uitgevoerd met een Beefeater gasbarbecue. Door de keuken uit te voeren in een elegante lichte kleur met Dekton werkblad is de keuken een echte eye-catcher in uw tuin

Impressie COOXS buitenkeuken met bar

COOXS 04.

Aluminium kasten met tafel
Dekton werkblad
Beefeater barbecue
Fhiaba wine cooler

€44.000,- incl. montage en BTW

Een voorstel helemaal volgens uw wensen?

Ieder mens en iedere wens is uniek, daarom maken wij voor u een voorstel op maat. Wij komen graag bij u langs voor een goed advies en bijbehorend voorstel. Na het bezoek op locatie en de inventarisatie van uw wensen ontwerpen wij een COOXS buitenkeuken voor u en ontvangt u een duidelijke prijsopgave. Daarmee weet u volledig wat de investering voor u is.

Wilt u advies van de experts? Neem dan eenvoudig contact met ons op via mail of telefoon.

Alle hier genoemde prijzen zijn indicaties, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.