Welke investering is er nodig voor een COOXS buitenkeuken?

20 Aug 2019 | Tips

Iedere COOXS buitenkeuken is verschillend en wordt volgens de wensen van de klant samengesteld tot een uniek design product. De investering die daarbij komt kijken is dan ook iedere keer verschillend. Om u een goed beeld te geven van de te verwachten investering hebben wij hieronder een aantal prijsindicatie opgesteld. Wilt u een voorstel helemaal volgens uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

De Cooxs city kitchen

Deze compacte buitenkeuken biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue en is zeer geschikt voor een kleinere tuin of terras. De keuken is erg praktisch ingedeeld en biedt zeeën aan ruimte. Grotere dingen kunnen in het kastje. Spullen als bestek en servies bergt u eenvoudig op in de brede lades.

COOXS City opstelling

Aluminium kasten
Dekton werkblad
2-pits PITT cooking
Spoelbak met kraan

€15.250,- incl. montage en BTW

Een moderne designkeuken met zwevend werkblad

Waar gaat u voor, een opvallende keuken of een meer ingetogen ontwerp? Deze keuken heeft het allebei in zich. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een ingetogen basis. Maar door het toevoegen van het robuuste werkblad – wat aan de zij- en achterkant oversteekt – staat er toch een echte eye-catcher. Het ingetogen luxe materiaalgebruik en de comfortabele accessoires maken het vervolgens helemaal af. Klaar om van te genieten.

COOXS Design keuken

Aluminium kasten
Dekton werkblad
Spoelbak en kraan
Beefeater gasbarbecue

€31.950,- incl. montage en BTW

De COoXS voor grote groepen

Dichtbij uw gasten tijdens het koken? Maak van uw buitenkeuken en tuintafel een en combineer een goed gesprek met gezelligheid en comfort. De keuken is voorzien van volop ruimte met de 1,20 meter brede lades en zelfs uitgevoerd met geïntegreerde gaspitten van PITT cooking. Op deze manier combineert u specialistisch barbecuen op de Big Green Egg met het gemak van de PITT. Door de keuken uit te voeren in een elegante grijsbruine kleur en een Dekton werkblad is de keuken een echte eye-catcher in uw tuin

COOXS Luxe all-inclusive opstelling

Aluminium ladekasten met tafel
Dekton werkblad
Big Green Egg 
PITT Cooking

€33.400,- incl. montage en BTW

Een voorstel helemaal volgens uw wensen?

Ieder mens en iedere wens is uniek, daarom maken wij voor u een voorstel op maat. Wij komen graag bij u langs voor een goed advies en bijbehorend voorstel. Na het bezoek op locatie en de inventarisatie van uw wensen ontwerpen wij een COOXS buitenkeuken voor u en ontvangt u een duidelijke prijsopgave. Daarmee weet u volledig wat de investering voor u is.

Wilt u advies van de experts? Neem dan eenvoudig contact met ons op via mail, telefoon of WhatsApp.

Alle hier genoemde prijzen zijn indicaties, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.