COOXS: een duurzame keuze in al haar facetten

  • Duurzaam karakter van COOXS

duurzame kwaliteit buitenkeuken

Kwalteit

De basis van duurzaamheid is de kwaliteit van het product en daarmee het antwoord op de consumptiemaatschappij. Daarom wordt iedere COOXS buitenkeuken in de basis ontworpen met focus op kwaliteit voor de lange termijn.

ecologische keuken voor buiten

Garantie

Zoals duurzaamheid verbonden is met kwaliteit, zo is kwaliteit verbonden met garantie en service. Wist u dat u bij een Big Green Egg barbecue maar liefst levenslange garantie op het keramiek krijgt?

buitenkeuken natuur

Ketenintegratie

Ook de partners van COOXS werken aan een duurzame toekomst. Zo is het Dekton voor de werkbladen gedurende zijn hele levenscyclus CO2 neutraal, van de extractie van de grondstof tot het gebruik van het product, tot het einde van zijn levensduur.

luxe design buitenkeuken

Recycling

De materialen waaruit de COOXS buitenkeukens opgebouwd zijn, zijn goed recyclebaar. Zo kan het aluminium van uw keuken na langdurig gebruik weer verwerkt worden tot nieuwe producten.Wist u dat 75% van het aluminium dat wereldwijd ooit geproduceerd is nog steeds in gebruik is?

keuken voor buiten green egg

Bedrijf

Niet alleen in de producten, maar ook in het bedrijf werkt COOXS aan een duurzame toekomst. Of het nu om het gas-loze bedrijfspand of het scheiden van al het afval en recyclen van de restmetalen gaat,

buitenkeuken luxe materialen

Productie

De productie van uw COOXS buitenkeuken gebeurt op een zo duurzaam mogelijke manier. Zo wordt er bij het snijden van het materiaal altijd gekeken naar de ideale 'nesting' waarbij zo min mogelijk materiaal verloren gaat. En wat er dan alsnog verloren gaat? Dat wordt gerecycled tot nieuwe metalen.