COOXS: partner van Meesters in de tuin 2019!

16 Sep 2019 | Professionals

COOXS zal 17 oktober aanstaande deelnemen aan Meesters in de tuin 2019! Meesters in de tuin is een inspiratie-evenement met enkel de meest hoogwaardige merken voor in de tuin. Graag inspireren wij u met de COOXS buitenkeuken en ontmoeten u tijdens het netwerken op de beursvloer.

COOXS: een echte meester

Ja, we zeggen het gewoon over onszelf: COOXS is een echte meester in de tuin. Het is ons vak en onze dagelijkse passie om de beste buitenkeukens voor onze klanten te ontwerpen, produceren en te realiseren! Door gebruik te maken van de beste materialen en simplistische maar hoogwaardige ontwerpen is iedere buitenkeuken weer een waar meesterwerk.

Een evenement vol sfeer, inspiratie en ontmoeten

Meesters in de tuin is een sfeervol opgezet evenement voor het topsegment aan hoveniers, tuinarchitecten en zwembadbouwers. De dag wordt begonnen met een plenair gedeelte met een inspirerende spreker op het gebied van ondernemen en vernieuwen. Vervolgens zal de dag in het teken staan van netwerken, ontmoeten én goed eten.

Op de gehele beursvloer vindt u de nieuwste innovaties, van de mooiste merken, voor in de tuin. En dus ook COOXS. Als fabrikant van exclusieve buitenkeukens presenteren wij u de COOXS keuken inclusief nieuwe innovaties!

Ontmoeten wij u tijdens Meesters in de tuin 2019?

Het zal nu niet tegenvallen: dat verzekeren wij u. Wij ontmoeten u in ieder geval graag om u te inspireren met onze designs en topkwaliteit. Ontdek het zelf en bezoek Meesters in de tuin 2019!