Stijlen

Een COOXS buitenkeuken helemaal in uw eigen stijl

Een hoogwaardig design is niets zonder de beste materialen. Door het kiezen van luxe materialen die passen bij u én uw tuin word uw buitenkeuken een echte eye-catcher. Met COOXS beperken wij ons niet tot een kleine serie aan mogelijkheden maar heeft u de keuze uit een brede serie aan hoogwaardige materialen, allemaal van dezelfde kwaliteit. Ontdek het zelf en neem contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis.

Chique COOXS buitenkeuken met marmer blad en Big Green Egg

Classic style

Klassieke elegantie gecombineerd met modern design. Het kan met deze COOXS buitenkeuken. Het keramiek blad in marmerlook is een spannend contrast met de massief houten fronts van de buitenkeuken. Een echte eyecatcher.

Buitenkeuken materialen Natura
Buitenkeuken materialen Nayla
Buitenkeuken materialen Valterra
Robuuste, industriële buitenkeuken met Big Green Egg

Industrial style

Stoer, modern en robuust. Dat typeert deze COOXS buitenkeuken helemaal. Strak afgewerkt en toch een industriële look. Beton, maar dan praktisch. Het beste van twee werelden gecombineerd.

Buitenkeuken materialen Vienna
Buitenkeuken materialen Spectra
Buitenkeuken materialen Soke
Robuuste, industriële buitenkeuken met Big Green Egg
Opstelling COOXS buitenkeuken met Boretti barbecue

Retro style

De sfeer van retro, met de afwerking van nu. Dat is samenvattend wat deze buitenkeuken laat zien. De warme, groen-blauwe kleur met het chique marmeren blad zijn helemaal in stijl met de Boretti barbecue. Een eenheid in stijl.

Buitenkeuken materialen Kairos
Buitenkeuken materialen Spectra

Onze werkbladen

Naast dat het werkblad van uw buitenkeuken praktisch moet zijn zal deze ook de uitstraling van uw buitenkeuken grotendeels bepalen. Gaat u voor een stoere betonlook of liever voor het elegante marmer? Bepaal het helemaal zelf! Met de ruime collectie werkbladen van COOXS is er altijd een werkblad te kiezen welke bij, uw tuin én huis past.