Stijlen: een COOXS helemaal in uw eigen stijl

Door het kiezen van de beste materialen kan iedere stijl gecreëerd worden met de COOXS buitenkeuken. Al onze mogelijkheden zijn van dezelfde, hoge kwaliteit en natuurlijk geschikt voor het buitenleven.

Chique COOXS buitenkeuken met marmer blad en Big Green Egg

Classic style

Klassieke elegantie gecombineerd met modern design. Het kan met deze COOXS buitenkeuken. Het keramiek blad in marmerlook is een spannend contrast met de massief houten fronts van de buitenkeuken. Een echte eyecatcher.

Buitenkeuken materialen Natura
Buitenkeuken materialen Nayla
Buitenkeuken materialen Valterra
Robuuste, industriële buitenkeuken met Big Green Egg

Industrial style

Stoer, modern en robuust. Dat typeert deze COOXS buitenkeuken helemaal. Strak afgewerkt en toch een industriële look. Beton, maar dan praktisch. Het beste van twee werelden gecombineerd.

Buitenkeuken materialen Vienna
Buitenkeuken materialen Spectra
Buitenkeuken materialen Soke
Robuuste, industriële buitenkeuken met Big Green Egg
Opstelling COOXS buitenkeuken met Boretti barbecue

Retro style

De sfeer van retro, met de afwerking van nu. Dat is samenvattend wat deze buitenkeuken laat zien. De warme, groen-blauwe kleur met het chique marmeren blad zijn helemaal in stijl met de Boretti barbecue. Een eenheid in stijl.

Buitenkeuken materialen Kairos
Buitenkeuken materialen Spectra

Onze werkbladen

Het werkblad van uw buitenkeuken spreekt het meest in het oog. Dat moet dan ook een pareltje zijn om naar te kijken. Met onze ruimte collectie aan werkbladen – van beton tot aan marmer – is er altijd een werkblad te kiezen welke bij u, uw tuin én bij uw huis past.

×