Zwarte buitenkeuken voor compacte stadstuin

 Compact dus alles bij de hand

Bent u een liefhebber van de barbecue maar mist u vaak opbergruimte voor uw spullen? Of heeft u een compacte tuin en wilt u toch heerlijk buiten kunnen koken? Dan is dit ontwerp voor u. Deze keuken is slechts 1,80m breed maar hij geeft u veel werkoppervlak en opbergruimte. In de drie grote lades en het kastje kunt u een ruime collectie aan bestek, servies en andere spullen kwijt.

De gekozen materialen

Deze compacte keuken oogt stoer doordat de keuken volledig in het zwart is uitgevoerd. De basis van de keuken – gemaakt van onderhoudsarm aluminium – is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het blad is van Dekton in de kleur Domoos.

Feitje: op Dekton ziet u geen vette vingers. Praktisch!

De accessoires

Vaak denkt men bij een buitenkeuken aan een grote, centraal geplaatste barbecue met wat accessoires er omheen. Zo kan het natuurlijk, maar het kan ook anders! Deze keuken bewijst dat een serieuze buitenkeuken veel meer in zich heeft. Op de geïntegreerde gaspitten van PITT Cooking kunt u een wokpan zetten of een pannetje om bijvoorbeeld een warme saus voor bij het vlees te maken. Wat u maar wilt! Even uw handen wassen of iets schoonmaken? Dankzij de ingebouwde spoelbak met kraan is ook water dichtbij.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban