COOXS

Zwarte buitenkeuken voor compacte stadstuin

 Compact en toch alles bij de hand

Bent u barbecue-liefhebber maar mist u vaak de ruimte om spullen op te bergen? Of heeft u een compacte tuin en wilt u een buitenkeuken om heerlijk buiten te kunnen koken? Dan is dit ontwerp voor u. Deze keuken is slechts 1,8 meter breed maar geeft u wel flink wat opbergruimte. In de drie ruime lades en het kastje kunt u een ruime collectie aan bestek, servies en andere spullen kwijt.

De gekozen materialen

Deze compacte keuken is stoer gemaakt door de keuken volledig zwart te maken. De basis van de keuken – gemaakt van onderhoudsarm aluminium – wordt afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het blad is de kleur Domoos van Dekton. Feitje: op Dekton ziet u geen vette vingers. Praktisch!

De accessoires

Vaak wordt er bij een buitenkeuken gedacht aan grove materialen met een grote barbecue er middenin. Dat kan natuurlijk, maar dat hoeft niet! Deze keuken bewijst dat een buitenkeuken veel meer in zich heeft. Met de geïntegreerde gaspitten van PITT Cooking kunt u eenvoudig een wokgerecht maken of bijvoorbeeld een warme saus voor bij de barbecue. Wat u maar wilt! Even uw handen wassen of iets schoonmaken? Met de ingebouwde spoelbak met kraan is ook water dichtbij.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban