Zwarte buitenkeuken voor compacte stadstuin

Compact, dus alles bij de hand

Bent u een liefhebber van de barbecue maar mist u vaak opbergruimte voor uw spullen? Of heeft u een compacte tuin en wilt u toch heerlijk buiten kunnen koken? Dan is dit ontwerp voor u. Deze keuken is slechts 1,80m breed maar hij geeft u veel werkoppervlak en opbergruimte. In de drie grote lades en het kastje kunt u een ruime collectie aan bestek, servies en andere spullen kwijt.

Compacte COOXS buitenkeuken zwart stadstuin

De accessoires

Vaak denkt men bij een buitenkeuken aan een grote, centraal geplaatste barbecue met wat accessoires er omheen. Zo kan het natuurlijk, maar het kan ook anders! Deze keuken bewijst dat een serieuze buitenkeuken veel meer in zich heeft. Op de geïntegreerde gaspitten van PITT Cooking kunt u een wokpan zetten of een pannetje om bijvoorbeeld een warme saus voor bij het vlees te maken. Wat u maar wilt! Even uw handen wassen of iets schoonmaken? Dankzij de ingebouwde spoelbak met kraan is ook water dichtbij.

Materialen

Deze compacte keuken oogt stoer doordat de keuken volledig in het zwart is uitgevoerd. De basis is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het blad is van Dekton in de kleur Domoos.

Buitenkeuken materialen Domoos

Bekijk ook deze ontwerpen

Dubbele buitenkeuken COOXS pizzaoven

COMPLEET

Buitenkeuken met bar en pizza-oven

Strak witte COOXS buitenkeuken

MODERN

Witte, moderne buitenkeuken met Big Green Egg