Witte buitenkeuken met Big Green Egg en koelkast

Alles binnen handbereik

Staat u net bij de buitenkeuken moet u weer teruglopen voor een fles wijn, bestek of wat dan ook: niet fijn. Het is veel fijner om alles binnen handbereik te hebben. Deze uitgebreide buitenkeuken zorgt ervoor dat alle benodigdheden in de buurt zijn. De keuken is uitgevoerd met praktische lades en kastjes maar ook een koelkast en spoelbak met kraan. Al deze functies zitten weggewerkt in een strak, wit meubel.

Buitenkeuken materialen Halo

De gekozen materialen

Een witte keuken, al jarenlang een veel geziene uitvoering voor binnenkeukens maar ook heel geschikt voor een buitenkeuken. En door de witte basis komt de diepgroene kleur van de Big Green Egg ook nog eens extra naar voren.

De accessoires

Alles wat u zich kunt wensen binnen handbereik. Met de ingebouwde koelkast kunt u uzelf en uw gasten altijd voorzien van gekoelde drankjes en is ook nog eens ideaal om de ingrediënten voor de barbecue vers te houden. De Big Green Egg is de klassieker onder de barbecues. Met deze all-rounder bent u in staat om gerechten op culinair niveau te maken. Heerlijk lang grillen in het weekend.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban