Moderne buitenkeuken met robuust Dekton werkblad

Niet zomaar een buitenkeuken

Waar gaat u voor, een opvallende keuken of een meer ingetogen ontwerp? Deze keuken heeft het allebei in zich. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een ingetogen basis. Maar door het toevoegen van het robuuste werkblad – wat aan de zij- en achterkant oversteekt – staat er toch een echte eye-catcher. Het ingetogen luxe materiaalgebruik en de comfortabele accessoires maken het vervolgens helemaal af. Klaar om van te genieten.

De gekozen materialen

Een zwarte coating heftig? Niet als u de juiste balans tussen donkere en lichte kleuren kiest. In dit ontwerp is de zwart kleur gecombineerd met een licht, marmerlook werkblad. Deze elegante combinatie is naast stijlvol ook nog eens tijdloos zodat u er van kunt blijven genieten. 

De accessoires

In de keuken is een comfortabele gasbarbecue geïntegreerd. Deze gasbarbecue van het Australische merk BeafEater is uniek vanwege zijn strakke vormgeving. Op deze manier is de barbecue niet alleen heel gemakkelijk in gebruik maar voegt hij ook nog eens iets toch aan het moderne design van de keuken. Het voordeel van een gasbarbecue is dat u met een druk op de knop kunt grillen, bakken of wat u dan ook maar wilt. De barbecue wordt aangesloten op een gasfles of op een vaste gasleiding. Wat u wilt!

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban