Moderne buitenkeuken met robuust Dekton werkblad

Niet zomaar een buitenkeuken

Waar gaat u voor, een ingetogen keuken of een opvallend ontwerp? Deze keuken heeft het allebei in zich. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een ingetogen basis. Maar door het robuuste werkblad – dat aan de zij- en achterkant oversteekt – staat er toch een echte eye-catcher. De ingetogen luxe materialen en de comfortabele accessoires maken het vervolgens helemaal af. Klaar om van te genieten.

Moderne buitenkeuken gasbarbecue

De accessoires

In de keuken is een comfortabele gasbarbecue geïntegreerd. De gasbarbecue van het Australische merk BeafEater is uniek vanwege zijn strakke vormgeving. De BeafEater onderstreept met zijn strakke uiterlijk het moderne design van de keuken. Voordeel van een gasbarbecue is dat hij heel gemakkelijk in het gebruik is. Met één druk op de knop kunt u grillen, bakken etc. De barbecue kan zowel op een gasfles als op een vaste gasleiding worden aangesloten.

Materialen

In dit ontwerp zijn de zwarte modules gecombineerd met een marmerlook werkblad. Deze combinatie is stijlvol en tijdloos zodat u er ook op lange termijn van kunt blijven genieten. 

Buitenkeuken materialen Vera

Bekijk ook deze ontwerpen

Strak witte COOXS buitenkeuken

MODERN

Witte, moderne buitenkeuken met Big Green Egg

Compacte COOXS buitenkeuken zwart stadstuin

COMPACT

Buitenkeuken voor de ultieme stadstuin