Moderne buitenkeuken met robuust Dekton werkblad

Niet zomaar een buitenkeuken

Waar gaat u voor, een ingetogen keuken of een opvallend ontwerp? Deze keuken heeft het allebei in zich. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een ingetogen basis. Maar door het robuuste werkblad – dat aan de zij- en achterkant oversteekt – staat er toch een echte eye-catcher. De ingetogen luxe materialen en de comfortabele accessoires maken het vervolgens helemaal af. Klaar om van te genieten.

De gekozen materialen

Een zwarte coating heftig? Niet als u de juiste balans tussen donkere en lichte kleuren kiest. In dit ontwerp zijn de zwarte modules gecombineerd met een licht, marmerlook werkblad. Deze combinatie is naast stijlvol ook nog eens tijdloos zodat u er ook op lange termijn van kunt blijven genieten. 

De accessoires

In de keuken is een comfortabele gasbarbecue geïntegreerd. De gasbarbecue van het Australische merk BeafEater is uniek vanwege zijn strakke vormgeving. De BeafEater onderstreept met zijn strakke uiterlijk het moderne design van de keuken. Voordeel van een gasbarbecue is dat hij heel gemakkelijk in het gebruik is. Met één druk op de knop kunt u grillen, bakken etc. De barbecue kan zowel op een gasfles als op een vaste gasleiding worden aangesloten.

 

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban