Luxe buitenkeuken met Big Green Egg en PITT Cooking

Samen genieten van het ultieme buitenleven

Niets is fijner dan samen met de mensen die u dierbaar zijn te genieten van het buitenleven. Of het nu is met een heerlijke barbecue of dat u al borrelend geniet van een lange zomeravond. Met dit ontwerp zijn wij uitgegaan van zo’n heerlijk moment. Door de keuken te verlengen met een tafel zijn uw gasten altijd dichtbij terwijl u bij de barbecue staat. Door de praktische lades heeft u ook ruimte genoeg om al het keukengerei op te bergen. Hoeft u ook niet meer naar het huis te lopen.

De gekozen materialen

Qua materialen is er in dit ontwerp gekozen voor een rustige balans tussen rustieke kleuren en moderne vormen. Het Dekton-blad in de kleur Korso sluit perfect aan op de gecoate, aluminium fronten in de kleur RAL 7006. 

De accessoires

Een buitenkeuken moet volgens ons niet alleen hoogwaardig zijn in design en afwerking. Ook de accessoires moeten bijdragen aan een heerlijk buitenleven. Daarom werken wij enkel met de beste merken in de COOXS buitenkeukens. In dit ontwerp is er gekozen voor een Big Green Egg barbecue en rechtstreeks in het blad ingebouwde gaspitten van PITT Cooking.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban