Luxe buitenkeuken met Big Green Egg en PITT Cooking

Samen genieten van het ultieme buitenleven

Niets is fijner dan samen met de mensen die u dierbaar zijn te genieten van het buitenleven. Of het nu is met een heerlijke barbecue of dat u al borrelend geniet van een lange zomeravond. Met dit ontwerp zijn wij uitgegaan van zo’n heerlijk moment. Door de keuken te verlengen met een tafel zijn uw gasten altijd dichtbij terwijl u bij de barbecue staat. Door de praktische lades heeft u ook ruimte genoeg om al het keukengerei op te bergen. Hoeft u ook niet meer naar het huis te lopen.

De gekozen materialen

In dit ontwerp is gekozen voor een balans tussen rustieke kleuren en moderne vormen van de materialen. Het Dekton-blad in de warme kleur ‘Korso’ sluit perfect aan op de gecoate, aluminium fronten in de dezelfde grijsbruine kleur. 

De accessoires

Een buitenkeuken moet volgens de ontwerpers van COOXS niet alleen hoogwaardig zijn in design en afwerking. Ook de accessoires moeten bijdragen aan een heerlijk moment buiten. Dus kiezen wij ook daarvoor uitsluitend de beste merken. In dit ontwerp is gekozen voor een barbecue van Big Green Egg en gaspitten van PITT cooking.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban