Buitenkeuken met bar en pizza-oven

Eens iets anders dan de barbecue aansteken

Ze zijn hard in opkomst: pizzaovens. En zo gek is dat niet, want buiten een vers gebakken pizza uit eigen oven eten is ronduit genieten! Een veel gekozen pizza-oven is die van het Italiaanse merk Alfi Forni. Deze elegante pizza-ovens zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. In dit ontwerp hebben wij gekozen voor een Alfa Forni 5 Minuti. Een hout gestookte alleskunner. Deze keuken heeft een mooie bar voor uw gasten. Zo komen koken en genieten samen.

De gekozen materialen

Stoer en strak. Dat kenmerkt deze keuken. Er is gekozen voor de kleur een stoer grijs werkblad in betonlook. In combinatie met de lichtgrijze kleur van de kasten en de warm rode kleur van de pizza-oven ontstaat een uitgebalanceerd kleurenpalet.

De luxe accessoires

Naast de luxe pizza-oven van Alfa Forni is deze keuken uitgerust met een spoelbak met kraan. En dat is heel praktisch, zeker wanneer de buitenkeuken wat verder van het huis af staat. Even de handen afspoelen tijdens het maken van een pizza, of snel een glas water drinken, het kan altijd.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban