Buitenkeuken met pizza-oven en bar

Eens iets anders dan barbecueën

Ze zijn hard in opkomst: pizzaovens. En zo gek is dat niet. Want wat is er nu lekkerder dan een verse, buiten bereide pizza uit eigen oven? Een veelgekozen pizza-oven is die van het Italiaanse merk Alfi Forni. Deze elegante pizza-ovens zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. In dit ontwerp hebben wij gekozen voor een Alfa Forni 5 Minuti. Een houtgestookte alleskunner. Doordat het ontwerp in twee delen is gedeeld is er ruimte voor een mooie bar voor al uw gasten en wordt het uitzicht naar de tuin niet belemmerd door een pizza-oven. Wel zo fijn!

De gekozen materialen

Stoer en strak. Dat kenmerkt deze keuken. Er is gekozen voor de kleur Dekton Kreta uit de Industrial Collection. In combinatie met de lichtgrijze kleur van de kasten en de warm rode kleur van de pizza-oven ontstaat op deze manier uitgebalanceerd ontwerp.

De luxe accessoires

Naast de luxe pizza-oven van Alfa Forni is deze keuken uitgerust met een spoelbak met kraan. En dat is heel praktisch, zeker wanneer de buitenkeuken wat verder van het huis af staat. Even de handen afspoelen tijdens het maken van een pizza, of snel een glas water drinken, het kan altijd.

Ontdek nog meer COOXS ontwerpen

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban