Buitenkeuken met sfeervolle bar, braai en Big Green Egg

Eens iets anders dan de barbecue aansteken

Ze zijn hard in opkomst: de Zuid-Afrikaanse braai. En zo gek is dat niet, want buiten koken in een braai is ronduit genieten! Een veel gekozen braai is die van het Nederlandse merk Braaimaster. Deze hoogwaardige braais zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. In dit ontwerp hebben wij gekozen voor een Braaimaster in combinatie met de veelzijdige Big Green Egg. En deze luxe keuken heeft een mooie bar voor uw gasten; zo komen koken en genieten perfect samen.

Impressie buitenkeuken met Braaimaster en Big Green Egg

De accessoires

Naast de luxe braai van het merk Braaimaster is deze luxe buitenkeuken ook uitgevoerd met een mooie Big Green Egg barbecue en luxe outdoor-koelkast. Door het haardelement in de bar te verwerken ontstaat niet alleen warmte maar ook nog eens extra sfeer op het terras. Zo is de buitenkeuken helemaal compleet voor een ultieme zomeravond.

Materialen

Er is gekozen voor een chique, hoogglans werkblad in marmer. In combinatie met de zwarte kleur van de kasten en de RVS details ontstaat een uitgebalanceerd kleurenpalet.

Dekton Bergen

Bekijk ook deze ontwerpen

Impressie buitenkeuken met Big Green Egg

COMPACT

Buitenkeuken voor de ultieme stadstuin

Impressie COOXS buitenkeuken met koelkast

CHIQUE

Moderne buitenkeuken met Big Green Egg