Exceptionele looks

Richtprijs: € 32.500,-

Incl. montage en BTW

Buitenkeuken met braaimaster

Ze zijn hard in opkomst: de Zuid-Afrikaanse braai. En zo gek is dat niet, want buiten koken in een braai is ronduit genieten! Een veel gekozen braai is die van het Nederlandse merk Braaimaster. Deze hoogwaardige braais zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. In dit ontwerp hebben wij gekozen voor een Braaimaster in combinatie met een outdoor koelkast en spoelbak met kraan. Zo is het comfort compleet.

Designer afbeelding

Deze buitenkeuken is met passie en precisie ontworpen door:

Gerard Jansen

Naast de luxe braai van het merk Braaimaster is deze luxe buitenkeuken ook uitgevoerd met een mooie outdoor-koelkast en spoelbak met kraan. De combinatie van een kookgelegenheid, koelkast en het spoelgedeelte zorgt dat niet alleen design maar ook het comfort een mooie balans heeft.

Een unieke kleurencombinatie kenmerkt het design van de keuken. De diepgroene kasten matchen mooi met het Dekton werkblad. Het werkblad is doorgezet in een achterwand wat het ontwerp geborgenheid geeft. In de bovenste strip van deze achterwand is een LED-strip verwerkt zodat op het werkblad altijd voldoende licht schijnt.