Ontwerpen

Impressies van de mogelijkheden met COOXS

Een COOXS helemaal passend bij u en  uw tuin

Wanneer u zich oriënteert op een buitenkeuken zult u al snel merken dat er tal van soorten en mogelijkheden zijn. Wij van COOXS geloven in een buitenkeuken van binnenniveau. Hoogwaardig afgewerkt en gemaakt van de beste materialen. Om u een beeld te geven van hoe uw COOXS keuken kan worden, tonen wij hieronder een aantal voorbeeld ontwerpen. Een voorstel helemaal passend bij uw situatie? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij adviseren u graag.

Luxe COOXS keuken met tafel

Het uitgangspunt van deze COOXS is samenzijn. De tafel in het verlengde van de keuken zorgt voor sfeer rond de barbecue. Zo staat u nooit alleen te grillen terwijl de gasten verderop zitten. 

Lees meer…

Buitenkeuken met bar en pizzaoven

Deze uitgebreide keuken is opgedeeld in twee delen. Een kant voor de pizza-oven en hout opslag en de andere kant als bar met spoelbak en kraan. Comfort en gezelligheid perfect in balans.

Lees meer…

Voor welke accessoires gaat u?

Een luxe buitenkeuken is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. En wat zijn die juiste accessoires? Dat is helemaal afhankelijk van u als persoon. Bent u gek op urenlang grillen op de Big Green Egg of gaat u voor het ultieme comfort met de geïntegreerde gaspitten van PITT Cooking? Het kan allemaal eenvoudig geïntegreerd worden in uw COOXS buitenkeuken. Ontdek de mogelijkheden en bekijk al onze accessoires. 

Witte, moderne keuken met Big Green Egg

Deze uitgebreide en moderne buitenkeuken zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft. De keuken is uitgevoerd met praktische lades en kastjes voor veel bergruimte.

Lees meer…

Design keuken met gas barbecue

Deze COOXS buitenkeuken is een echt stukje design. De strakke vormgeving in combinatie met het robuuste blad zorgen voor een statement. De combinatie met luxe accessoires maakt het af.

Lees meer…

Buitenkeuken voor stadstuin

Dit is de perfecte opstelling wanneer u beperkte ruimte heeft of ene keuken naast de berbecue wilt. Met de geïntegreerde gaspitten kunt u eenvoudig een heerlijk wokgerecht klaarmaken.

Lees meer…

Lindenlaan 6, 3886 AH Garderen
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

kvk 7316 8106
btw NL 85938 3052 B01
iban NL 44 RABO 0335 1350 99