Impressies van de mogelijkheden met COOXS

Een COOXS afgestemd op u en uw tuin

Wanneer u zich oriënteert op een buitenkeuken zult u ontdekken dat er tal van mogelijkheden zijn. De ontwerpers van COOXS geloven in een buitenkeuken met de kwaliteit van uw interieur. Gemaakt van de beste materialen met een hoogwaardige afwerking. Om u een idee te geven van hoe uw COOXS keuken kan worden, tonen wij hieronder een aantal voorbeelden. Wilt u een ontwerp helemaal passend bij uw wensen? Wij adviseren u graag. Neemt u alstublieft contact met ons op om een afspraak te maken.

Design tot in de kleinste details

Bij COOXS hechten we veel waarde aan design. Iedere COOXS buitenkeuken is daarom een parel in de tuin. In balans met de omgeving en volledig afgestemd op uw wensen. Dit hoogwaardige design wordt doorgetrokken tot in de kleinste details. Zo ontstaat niet alleen een comfortabele buitenkeuken maar ook een design-stuk in uw tuin. Dat is genieten op alle fronten.

Van compact tot groots design

Uw COOXS buitenkeuken moet perfect aansluiten op uw wensen en de situatie. Daarom laten wij ons niet graag limiteren door standaard maten. Onze designers maken een ontwerp dat in perfecte balans is met uw tuin of buitenverblijf. Of dat nu een compacte keuken is of een buitenkeuken van zes meter lang. Laat u inspireren door onderstaande impressies en ontdek onze mogelijkheden.

Ontdek onze verrassende ontwerpen

Impressie buitenkeuken met Big Green Egg

ONTWERP 01

Compacte buitenkeuken voor stadstuin

Vanaf €16.500,-

Impressie COOXS buitenkeuken met bar

ONTWERP 02

Luxe maatwerk buitenkeuken met tafel

Vanaf €44.000,-

Impressie COOXS buitenkeuken met pizza-oven

ONTWERP 03

Design buitenkeuken met pizza-oven

Vanaf €26.000,-

Impressie COOXS buitenkeuken met koelkast

ONTWERP 04

Moderne keuken met Big Green Egg

Vanaf €30.500,-

Impressie buitenkeuken met Braaimaster en Big Green Egg

ONTWERP 05

Buitenkeuken met bar, braai en Big Green Egg

Vanaf €77.250,-

Voor welke accessoires gaat u?

Een luxe buitenkeuken is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. En wat zijn die juiste accessoires? Dat is helemaal afhankelijk van u als persoon. Bent u gek op urenlang grillen op de Big Green Egg of gaat u voor het ultieme comfort met de geïntegreerde gaspitten van PITT cooking? Het kan allemaal eenvoudig geïntegreerd worden in uw COOXS buitenkeuken

Moderne design buitenkeuken in Beuningen

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!