Impressies van de mogelijkheden met COOXS

Een COOXS afgestemd op u en uw tuin

Wanneer u zich oriënteert op een buitenkeuken zult u ontdekken dat er tal van mogelijkheden zijn. De ontwerpers van COOXS geloven in een buitenkeuken met de kwaliteit van uw interieur. Gemaakt van de beste materialen met een hoogwaardige afwerking. Om u een idee te geven van hoe uw COOXS keuken kan worden, tonen wij hieronder een aantal voorbeelden. Wilt u een ontwerp helemaal passend bij uw wensen? Wij adviseren u graag. Neemt u alstublieft contact met ons op om een afspraak te maken.

Luxe COOXS keuken met tafel

Het uitgangspunt van deze COOXS is samenzijn. De tafel in het verlengde van de keuken zorgt voor sfeer rond de barbecue. Zo staat u nooit alleen te grillen terwijl de gasten verderop zitten.

Vanaf €33.400,-

Buitenkeuken met bar en pizzaoven

Deze uitgebreide keuken is opgedeeld in twee delen. Een kant voor de pizza-oven en hout opslag en de andere kant als bar met spoelbak en kraan. Comfort en gezelligheid perfect in balans.

Vanaf €52.100,-

Voor welke accessoires gaat u?

Een luxe buitenkeuken is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. En wat zijn die juiste accessoires? Dat is helemaal afhankelijk van u als persoon. Bent u gek op urenlang grillen op de Big Green Egg of gaat u voor het ultieme comfort met de geïntegreerde gaspitten van PITT Cooking? Het kan allemaal eenvoudig geïntegreerd worden in uw COOXS buitenkeuken

Witte, moderne keuken met Big Green Egg

Deze uitgebreide en moderne buitenkeuken zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft. De keuken is uitgevoerd met praktische lades en kastjes voor veel bergruimte.

Vanaf €24.700,-

Design keuken met gas barbecue

Deze COOXS buitenkeuken is een echt stukje design. De strakke vormgeving in combinatie met het robuuste blad zorgen voor een statement. De combinatie met luxe accessoires maakt het af.

Vanaf €31.950,-

Buitenkeuken voor stadstuin

Dit is de perfecte opstelling wanneer u beperkte ruimte heeft of ene keuken naast de berbecue wilt. Met de geïntegreerde gaspitten kunt u eenvoudig een heerlijk wokgerecht klaarmaken.

Vanaf €15.250,-

Vlinder bij buitenkeuken

De Spil 20, 3774 SE Kootwijkerbroek
mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

7316 8106 kvk
NL 85938 3052 B01 btw
NL 44 RABO 0335 1350 99 iban