Keramiek buitenkeukens: ontdek het comfort

Lees meer

Keramiek is niet alleen heel elegant maar ook van de hoogste kwaliteit. Perfect geschikt dus voor uw COOXS buitenkeuken. Het materiaal keramiek wordt geproduceerd uit natuurlijke mineralen, onder hoge druk. Door deze gevanaceerde productiemethode heeft u de looks van echt natuursteen maar niet de praktische nadelen van een echt natuursteen. Doordat keramiek in veel kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is, is er altijd een perfecte match te maken met uw tuinontwerp en de kasten van de buitenkeuken.

Keramiek is verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen, altijd passend bij de textuur. Een tijdloze betonlook heeft daarom een mooie, matte afwerkingslaag. Terwijl een exclusieve marmer in passend hoogglans afgewerkt is. De matte versies van keramiek zijn daarbij nog krasvaster dan de glanzende versies. Zo blijft uw buitenkeuken ook op de lange termijn mooi.

Gaat u voor exclusief marmer of tijdloos beton? Alles is mogelijk met de ruime collectie van keramiek kleuren. Ontdek de mogelijkheden hieronder.

Ontdek de verschillende texturen

Albero

Alezio

Alliste

Aradeo

Bergamo

Brescia

Carpari

Casarano

Castelli

Cavallino

Diso

Felline

Fontana

Galatone

Gemini

Greco

Lami

Laureto

Marconia

Matino

Nuoro Verde

Pacci

Panza

Salamance

Salve

Taviano

Toretta

Trente

Treviso

Triest

Udine

Ugento

Vincenza