Dekton buitenkeuken

Alle kleuren werkbladen van hoge kwaliteit

Dekton: elegante krachtpatser voor buiten

Wilt u een elegante buitenkeuken van de beste materialen? Kies dan voor het hoogwaardige Dekton. Dit luxe materiaal is een keramiek-soort 2.0. Dekton wordt gekenmerkd door zijn hoge dichtheid. Dat wil zoveel zeggen dat er vrijwel niets in het blad kan trekken. Of het nu een glas wijn is of groene aanslag, uw Dekton buitenkeuken blijft altijd mooi. En mooi dat is Dekton. U kunt uit maarliefst meer dan 50 kleuren kiezen. Van klassiek, wit marmer tot stoer beton. 

Levensechte kleuren

Dekton besteed veel aandacht aan de ontwikkeling en detaillering van de kleuren. U kunt kiezen uit meer dan 50 kleuren. van levensecht marmer tot effen tinten, robuust beton of wat maar bij u past. Dekton is in twee varianten verkrijgbaar. Mat of glanzend. De structuur van het werkblad past daardoor altijd optimaal bij de kleur.

Ontdek de kleuren van Dekton

Voor welke kleur gaat u? Voor iedere stijl is er wat wils. Marmertinten van licht naar donker maar ook exclusieve andere steensoorten. Alles kan.

postadres
Lindenlaan 6
3886AH Garderen

mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers die vanuit de passie voor het buitenleven dagelijks werken aan de realisatie van de mooiste buitenkeukens.

Lees ons verhaal...