Aluminium buitenkeuken

Modern design op een luxe manier afgewerkt

Kies voor het comfort van aluminium

Een buitenkeuken heeft heel wat te verduren, van zomerse feestjes tot herfststormen. De buitenkeukens van COOXS kunnen al deze omstandigheden eenvoudig aan. Hoe? Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en deze op speciale manier te verwerken. De basis van iedere COOXS buitenkeuken wordt gemaakt van onderhoudsarm aluminium. Deze lichtgewicht metaalsoort werken we af met een luxe poedercoating voor een elegante uitstraling. In de kleur die bij u past!

Welke van de 210 kleuren kiest u?

Het aluminium van de COOXS buitenkeuken kan worden afgewerkt in maarliefst 210 RAL-kleuren. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die bij u past. De kleur wordt op het aluminium aangebracht door middel van een poedercoating. Dit is een stevige laag op het aluminium met een fijne structuur. Zo krijgt u een luxe uitstraling, die met een doekje schoon te houden is.

Ontdek alle aluminium buitenkeukens van COOXS

Iedere COOXS keuken wordt zorgvuldig op maat gemaakt. Luxe materialen combineren wij met comfortabele accessoires voor een optimaal resultaat. Wilt u meer voorbeelden van de parels van COOXS? 

postadres
Lindenlaan 6
3886AH Garderen

mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers die vanuit de passie voor het buitenleven dagelijks werken aan de realisatie van de mooiste buitenkeukens.

Lees ons verhaal...