Materialen

Een COOXS buitenkeuken van de beste materialen

Hoogwaardige materialen, afgewerkt naar uw wens

Een hoogwaardig design is niets zonder de beste materialen. Door het kiezen van luxe materialen die passen bij u én uw tuin word uw buitenkeuken een echte eye-catcher. Met COOXS beperken wij ons niet tot een kleine serie aan mogelijkheden maar heeft u de keuze uit een brede serie aan hoogwaardige materialen, allemaal van dezelfde kwaliteit. Ontdek het zelf en neem contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis.

Gepoedercoat

aluminium

Keramiek Dekton

werkbladen

Waar de materialen van COOXS aan voldoen

De allerbeste kwaliteit

Bij COOXS zijn wij niet tevreden met B-kwaliteit. Alle materialen die wij gebruiken worden getest op geschiktheid voor buitentoepassing. Daarom werken wij met Dekton werkbladen. Oersterk keramiek waar u gerust een glas wijn overheen kunt gooien zonder zich zorgen te maken voor vlekken. 

Een luxe uitstraling

Kwaliteit is een ding, maar ook de uitstraling moet hoogwaardig zijn. Alle materialen van COOXS worden zorgvuldig geselecteerd op de esthetiek. En het materiaal is niet alleen. Het wordt ook nog eens met precisie op maat gemaakt. Afwerking tot in de laatste details.

postadres
Lindenlaan 6
3886AH Garderen

mail info@cooxs.nl
bel 0342 751 120

Wij zijn Christiaan en Gerard. Twee jonge ondernemers die vanuit de passie voor het buitenleven dagelijks werken aan de realisatie van de mooiste buitenkeukens.

Lees ons verhaal...