Een COOXS buitenkeuken van de beste materialen

Hoogwaardige materialen en afwerking

Een hoogwaardig design krijgt serieus vorm met de beste materialen. Sterker nog: uw buitenkeuken wordt een eye-catcher als u de luxe materialen kiest die passen bij u en uw tuin. COOXS biedt u de keuze uit een breed assortiment aan hoogwaardige materialen, die allemaal onder onze kwaliteitsgaranties vallen. Ontdek het zelf en neem contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis.

Gecoat aluminium

De kasten van de COOXS buitenkeukens worden gemaakt van aluminium. En hiervoor gebruiken we niet zomaar aluminium. Bij COOXS kiezen we voor massief aluminium voor een robuuste basis met een strakke uitstraling. Het aluminium wordt afgewerkt met een luxe poedercoating in een fijne structuur die in honderden kleuren verkrijgbaar is. Zo past uw buitenkeuken altijd perfect in uw tuin.

Keramiek en Dekton werkbladen

Het werkblad maakt uw buitenkeuken helemaal af. Hiervoor kiezen wij bij COOXS voor de beste kwaliteit én hoogwaardig design. De keramieken of Dekton werkbladen hebben een gesloten oppervlak zodat er geen vuil in kan trekken en de looks ook in de loop der tijd nét zo mooi blijven. Die keuze voor kwaliteit hebben wij al voor u gemaakt. U hoeft alleen nog te kiezen uit 1 van de tientallen kleuren die mogelijk zijn.

De allerbeste kwaliteit

Bij COOXS zijn wij niet tevreden met B-kwaliteit. Alle materialen die wij gebruiken worden getest op geschiktheid voor buitentoepassing. Daarom werken wij met Dekton werkbladen. Oersterk keramiek waar u gerust een glas wijn overheen kunt gooien zonder zich zorgen te maken voor vlekken. 

Een luxe uitstraling

Kwaliteit is een ding, maar ook de uitstraling moet hoogwaardig zijn. Alle materialen van COOXS worden zorgvuldig geselecteerd op de esthetiek. En het materiaal is niet alleen. Het wordt ook nog eens met precisie op maat gemaakt. Afwerking tot in de laatste details.

52 PAGINA'S COOXS INSPIRATIE

Download ons inspiratieboek!