Buitenkeuken accessoires | Overzicht en aanbod 2024

COOXS gebruikt accessoires van de mooiste merken om uw buitenkeuken helemaal af te maken. Merken die met hun design, kwaliteit en service op één lijn staan met COOXS. Zij vormen de perfecte aanvulling op onze producten. Neem contact met ons op en ontdek de verrassende mogelijkheden.

Hoogwaardig design en de beste kwaliteit

De esthetiek van een COOXS keuken wordt mede bepaald door de toegepaste accessoires. Daarom leveren wij enkel accessoires die passen bij het design en het afwerkingsniveau van COOXS. Tot in de details afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Een mooi product hoeft nog geen goed product te zijn. Maar wel met de accessoires van COOXS. De merken waar COOXS mee samenwerkt hebben eenzelfde visie als het gaat om kwaliteit, service en garantie. Meer lezen over deze garanties? Kijk dan snel verder bij Service & Garantie.

Buitenkeuken met barbecue

De basis voor de meeste buitenkeukens is de barbecue. Deze ontspannen manier van buiten koken is de laatste jaren steeds populairder. Of u nu barbecuet op gas met een luxe Beefeater barbecue of op kolen met de Big Green Egg; barbecueën staat garant voor plezier en comfort. En wanneer u uw barbecue in laat bouwen in een maatwerk COOXS buitenkeuken is dat comfort nog completer.

Bij COOXS is maatwerk geen optie maar het uitgangspunt voor iedere buitenkeuken. Zo passen wij ons aan naar uw wensen, de situatie én uw eigen barbecue. Of het nu een kamado barbecue is of een model op gas, zolang het binnen de technische specificaties van uw barbecue kan, kunnen wij hem inbouwen. Neem contact op met onze buitenkeuken-designers en u zult zelf ervaren hoe het comfort van uw eigen barbecue samensmelt met de luxe van een COOXS buitenkeuken.