Buitenkeuken met spoelbak: comfort op hoog niveau

Spoelen en wassen in uw buitenkeuken. Niets is handiger dan het integreren van een spoelbak met kraan in uw keuken voor buiten. In de exclusieve COOXS buitenkeukens is dat geen enkel probleem en wordt een spoelbak en kraan naadloos ingebouwd. Zo is de spoelbak met kraan niet alleen heel comfortabel in gebruik maar ook een lust voor het oog.

Integreer een spoelbak met kraan in uw buitenkeuken

Het comfort van een spoelbak met kraan in uw buitenkeuken is eindeloos. Door dit essentiële element toe te voegen gunt u uzelf maximaal gemak. Of het nu gaat om een glas fris water, het wassen van de handen of een snelle vaat: een spoelbak met kraan in uw buitenkeuken is er op het moment dat u die nodig heeft. 

Zwarte spoelbak en kraan in uw buitenkeuken

Tegenwoordig is het steeds meer een trend: een zwarte spoelbak en kraan in de buitenkeuken. Ook bij COOXS is dat mogelijk met de speciale 'gun metal' spoelbakken en kranen. Deze spoelbakken en kranen hebben een speciale behandeling gekregen die voor een extra, exclusief karakter zorgen. Zo is de spoelbak en kraan in uw buitenkeuken niet alleen heel comfortabel maar ook een lust voor het oog.