PITT cooking in uw buitenkeuken: culinair genieten

Lees meer

Of u nu een echte barbecue-liefhebber bent of niet, de gaspitten van PITT cooking vormen altijd de perfecte aanvulling op uw buitenkeuken. De pitten, welke kunnen worden aangesloten op een gasfles, worden rechtstreeks geïntegreerd in uw werkblad. Dat is niet alleen heel praktisch, het is ook een echte eye-catcher in uw buitenkeuken. De pitten kunnen geplaatst worden naast bijvoorbeeld de Big Green Egg, of gewoon los om overheerlijke wokgerechten, buiten te bereiden.

De pitten van PITT cooking zijn op talloze manieren te combineren. Of u nu een enkele pit naast uw barbecue wilt of een compleet fornuis met 3 pitten of meer, het kan allemaal. Door de samenwerking tussen COOXS en PITT cooking kunnen de gaspitten naadloos geïntegreerd worden. Ontdek onze buitenkeukens en ontdek de mogelijkheden met PITT cooking in COOXS.

PITT cooking en COOXS werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Als twee ijzersterke merken met een eigen identiteit zijn er veel overeenkomsten. Zo wordt PITT cooking, net als iedere COOXS, helemaal in Nederland geproduceerd. Ook veel essentiële merkwaarden komen overeen. Of het nu over kwaliteit of over ultiem design; PITT cooking en COOXS werken samen aan de ultieme buitenkeukens.

Ontdek de modellen

Kleine brander

Medium brander

Wok brander